Városlista
2021. április 18, vasárnap - Andrea

Hírek

2015. December 17. 07:44, csütörtök | Bulvár
Forrás: MTI

Készül az új Charlie angyalai-film

Készül az új Charlie angyalai-film

Új film készül a Charlie angyalaiból Hollywoodban: a rendező Elizabeth Banks, a forgatókönyvet Evan Spiliotopoulos írja - értesült a The Hollywood Reporter.

Spiliotopoulos korábban a Dwayne Johnsonnal forgatott Herkules szkriptjét jegyezte. Elizabeth Banks pedig nagy sikerrel debütált rendezőként a Tökéletes hang 2. című filmmel. Banks egyébként saját produkciós cégével, a Brownstone-nal készíti az új filmet.

A Charlie angyalai a hetvenes évek nagy televíziós sikerszériája volt Farrah Fawcett, Kate Jackson és Jaclyn Smith főszereplésével. A három sztár detektívszerepben oldott meg bűnügyeket egy titokzatos megbízó, Charlie utasítására.

A tévésorozatból született első mozifilm 2000-ben tűnt fel a filmvásznon. Drew Barrymore, Cameron Diaz és Lucy Liu játszotta az angyalokat az McG rendezésében forgatott akciófilmben. A filmet 2003-ban egy folyatatást követte a moziban.

Tizenkét évvel később, ezúttal Banks az angyalok egy újabb generációjával lép elő. Mint a rendező elmondta, úgy érzi, a rendőrakadémiát végzett, de tehetségük ellenére ócska állásokban landoló nők sztorija még mindig aktuális.

Címkék: charlie angyalai, film, mozi

Ezek érdekelhetnek még

2021. Április 17. 13:44, szombat | Bulvár

Ötven éve lőtték fel a világ első űrállomását 50 éve lőtték fel

Ötven éve, 1971. április 19-én állították Föld körüli pályára a világ első űrállomását, a szovjet Szaljut-1-et. Az MTVA Sajtóarchívumának anyaga:

2021. Április 15. 16:07, csütörtök | Bulvár

Jon Bon Jovi a családjáról írta legújabb dalát - VIDEÓ

Új klip jelenet meg Bon Jovi, a 2020 című, tizenötödik stúdiólemezéről Story of Love címmel. A videóban a rocksztár több, eddig sosem látott, személyes családi ereklyét, fotókat, személyes tárgyat is bemutat.

2021. Április 14. 08:44, szerda | Bulvár

Tevéknek szánt közlekedési lámpát helyeztek üzembe Kínában

A világ első, tevéknek szánt közlekedési lámpáját helyezték üzembe a hétvégén Kína északi részén.

2021. Április 13. 18:39, kedd | Bulvár

Könyv jelent meg Diego Maradona életéről

Az isteni Diego Maradona címmel jelent meg életrajzi könyv a 2020. november 25-én, 60 évesen elhunyt világklasszis argentin labdarúgóról.