Városlista
2022. január 22, szombat - Vince

Hírek

2013. Július 01. 05:00, hétfő | Belföld
Forrás: MNO

Kémfotón a Sony következő nagy dobása

Kémfotón a Sony következő nagy dobása

Lefotózták a Sony Honami kódnéven emlegetett készülékét.

Nem mondhatnánk, hogy tétlenkednénk mostanában a Sony-nál. Az elmúlt hónapokban bemutatkozott az Xperia Tablet Z, megismerhettük az Xperia ZR-t, lerántották a leplet az Xperia Z Ultráról, most pedig néhány kémfotón tekinthetjük meg az Honami kódnéven emlegetett modellt.

Az Xperia ZR és Z Ultra közé helyezett készülék a nagy sikert aratott Z formavilágát viszi tovább.Ha viszont az elkészült kép valódi, akkor kérdésessé teszi az eddigi pletykákat, miszerint egy különleges, Cyber-shot fényképezők által inspirált kamera lenne a modellben, hiszen egy ilyen feltűnően vékony telefonba egy komolyabb egység egyszerűen nem fér el.

Ezek érdekelhetnek még

2022. Január 22. 18:04, szombat | Belföld

Folyamatosan bővül a magyar futárszolgáltatás piaca

Folyamatosan bővül a magyarországi futárszolgáltatás piaca, főként az e-kereskedelem fejlődésére alapozva Bíró Koppány Ajtony, a Magyarországi Logisztikai Szolgáltató Központok Szövetségének (MLSZKSZ) főtitkára szerint.

2022. Január 22. 16:00, szombat | Belföld

Rekordot döntött a kastélyok és várak látogatottsága tavaly Magyarországon

Minden eddiginél többen látogatták a magyarországi kastélyokat és várakat 2021-ben, a tavalyi öt után az idén tíz új létesítményt nyitnak meg a nagyközönség számára

2022. Január 22. 13:57, szombat | Belföld

A magyar kultúra napja - Petőfi eredeti verseit, leveleit is elérhetővé teszi online a PIM

Petőfi eredeti verseit, leveleit, portréit, köteteit, a hozzá köthető relikviákat és műalkotásokat, valamint egy konferenciakötetet is elérhetővé tesz a Petőfi Irodalmi Múzeum (PIM) a magyar kultúra napja alkalmából.

2022. Január 22. 10:55, szombat | Belföld

Figyelmeztetés! Tilos hókotrót előzni

Tilos hókotrót előzni - erre hívta fel a figyelmet a Magyar Közút Nonprofit Zrt. pénteken közleményében, megjegyezve, az elmúlt időszak havazásainál több baleset is történt a havat eltakarító járművek előzése miatt.