Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2021. Május 02. 11:05, vasárnap | Belföld
Forrás: infovárosok/police.hu

Kegyetlen emberölést göngyölítettek fel a rendőrök - Videó

Kegyetlen emberölést göngyölítettek fel a rendőrök - Videó

Különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés bűntett megalapozott gyanúja miatt kell felelnie a 27 éves férfinak.

Egy 2020. július 12-én Debrecen az Erzsébet utcában történt bántalmazás miatt nyomoztak a rendőrök. Az áttörés 2021. február 4-én jött az ügyben, amikor a nyomozók beazonosítottak egy férfit és egy nőt, akiket kapcsolatba lehetett hozni a bűncselekmény elkövetésével.

A 27 éves férfi gyanúsítotti kihallgatásán részletes beismerő vallomást tett, és elmondta a rendőröknek, hogy ő bántalmazta a sértettet. Mint kiderült, vitatkozni kezdtek, ami egészen verekedésig fajult, azonban a gyanúsított a dulakodás közben földre kerülő áldozatát többször fejbe is rúgta, aki a helyszínen belehalt sérüléseibe – közölte a rendőrség.

Az egyenruhások halált okozó testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt vették bűnügyi őrizetbe a helyi lakost és előterjesztést tettek letartóztatása indítványozására, amit a Debreceni Járásbíróság 2021. február 10-én elrendelt.

A minden részletre kiterjedő nyomozás során a bűnügyesek átminősítették a cselekményt különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés bűntettére. A rendőrök a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték az ügyben, és a keletkezett iratokat a napokban vádemelési javaslattal megküldték az illetékes ügyészségnek.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 12:07, kedd | Belföld

Szijjártó Péter: újabb légijárat indul nyártól Magyarország és Kína között

Újabb légijárat indul Magyarország és Kína között, idén nyártól már egy hatodik kínai nagyváros, Hszian is közvetlenül elérhető lesz Budapestről

2024. Április 23. 12:03, kedd | Belföld

Varga Mihály: az IMF is megerősítette, a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára

Az Európai Bizottság után a Nemzetközi Valutaalap (IMF) is megerősítette: a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára, jövőre az uniós rangsor élmezőnyében lehet

2024. Április 23. 06:54, kedd | Belföld

Faültetési napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet

Április 22-e, a Föld napja alkalmából Nemzeti Faültetési Napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet országos közössége.