Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2012. Január 23. 08:14, hétfő | Bulvár
Forrás: Story Online

Katy Perry férje kiteregeti a szennyest

Katy Perry férje kiteregeti a szennyest

Bujkál a férje elől Katy Perry. Az énekesnő attól fél, hogy Russell Brand az új könyvében mindent megír 14 hónap után tönkrement házasságukról.

Nemrég még kétségbeesetten próbált találkozni férjével a válófélben lévő Katy Perry, a békülési kísérlet azonban annyira sikertelen volt, hogy a fiatal énekesnő most már inkább bujkál a pár napja Los Angelesbe érkezett Russell Brand elől. A sztár még a Golden Globe díjátadót is a tévén követte attól való félelmében, hogy összefut exével, és egyébként is kerüli a nyilvános helyeket, pedig máskor folyamatosan társaságban van.

Katy Perry azért tart a találkozástól, mert arról értesült, hogy férje a következő könyvében mindent kitálal a házasságukról. A hírt megerősítette a humorista egyik barátja is, aki szerint Brand az egész könyvet annak szenteli, hogy elmesélje a 14 hónap történetét. A komikus már lázasan dolgozik is a művön, folyamatosan mondja fel a részeket diktafonra, sőt kamerával is rögzíti monológjait, és az egyik utolsó telefonbeszélgetést is felvette, amit Katyvel folytatott.

Az énekesnőnek állítólag bőven van félnivalója, ugyanis sok pikáns részlet derülhet ki kicsapongó életviteléről, ráadásul a válás sztorijából is rosszul jöhet ki, mert férje szeret mindent a kirakatba tenni, és most sem akar elkendőzni semmit. "Russell harmadik könyve a házasságáról, a szakításról és a továbblépésről fog szólni - mondta el a humorista barátja. - És nem hiszem, hogy nagyon titkolná, miért ment tönkre a kapcsolat, mert nem szeret rejtegetni semmit."

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.