Városlista
2021. október 23, szombat - Gyöngyi

Hírek

2018. Szeptember 07. 17:04, péntek | Belföld
Forrás: police.hu - illusztráció: pixabay

Karalábéval támadt a balhézó fiatal a biztonsági őrre

Karalábéval támadt a balhézó fiatal a biztonsági őrre

Botrányosan viselkedő fiatalok közül egyikük egy karalábéval dobta meg a biztonsági őrt a pécsi vásárcsarnokban csütörtökön.

A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába csütörtökön 6 óra 30 perckor egy férfi tett bejelentést arról, hogy néhány fiatal botrányosan viselkedik a vásárcsarnokban, és egyikük egy karalábéval megdobta a biztonsági őrt. A rendőrök a helyszínen megállapították, hogy a több férfiből álló társaság előbb lángosokat dobált az egyik büfé előtt, majd amikor a biztonsági őrök kikísérték őket a csarnokból egyikük vásárolt egy karalábét, majd megdobta vele az egyik biztonsági őrt. Az őr nem szenvedett sérülést.

A rendőrök a helyszínen elfogták a garázdasággal gyanúsítható 21 éves helybeli férfit, majd előállították, és kihallgatták gyanúsítottként, tettét beismerte.

Ellene garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt a Pécsi Rendőrkapitányság indított nyomozást.

Címkék: garázda, karalábé, pécs, piac

Ezek érdekelhetnek még

2021. Október 23. 05:00, szombat | Belföld

Elítélték a férfit, aki megölte a munkaadóját

Elítélték a férfit,A Tatabányai Törvényszék első fokon 15 év börtönre ítélt egy férfit, aki megölte, gázolajjal lelocsolta, majd felgyújtotta munkaadóját - közölte a törvényszék sajtótitkára pénteken az MTI-vel. aki megölte a

2021. Október 22. 18:04, péntek | Belföld

Rátámadt a gyermekfelügyelőre a fiú, mert nem kapott cigit

Közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntette és más bűncselekmény miatt vádat emelt egy fiatalkorú fiú ellen a Kecskeméti Járási Ügyészség.

2021. Október 22. 15:04, péntek | Belföld

Jó minőségű, de kevesebb szőlő termett a szekszárdi borvidéken

Jó minőségű, de a vártnál kevesebb szőlő termett a szekszárdi borvidék szekszárdi területein a nyári hőség és a kevés csapadék hatására.

2021. Október 22. 14:03, péntek | Belföld

Magyar filmek 1896-2021 címmel jelent meg filmtörténeti lexikon

A magyar filmkultúra 125 évének legfontosabb produkcióit ismerteti a Magyar filmek 1896-2021 című lexikon, amely a Magyar Művészeti Akadémia (MMA) kiadásában jelent meg.