Városlista
2020. július 6, hétfő - Csaba

Hírek

2012. Június 01. 13:26, péntek | Bulvár
Forrás: storyonline.hu

Újra száguldozik Kapócs Zsóka

Újra száguldozik Kapócs Zsóka

Ismét nyomja a gázpedált az autókat törő színésznő, ám immár óvatosan vezet.

Nem maradt autó nélkül Kapócs Zsóka, pedig két héttel ezelőtt alaposan összetörte a 138 lóerős zöld Lotus Elise-t és két másik autót is a Hungaroring Lotus Ladies Cup futamán. A legutóbbi balesete ellenére a színésznő elindult a hét végén megrendezett salzburgi versenyen, ám kölcsönautóval, ugyanis kolléganője, Ördög Nóri fehér sportkocsijával állt rajthoz. "Az a legfontosabb, hogy ép bőrrel megúsztam a versenyt. Utolsó lettem, mert csak biztonsági köröket futottam" - árulta el a Blikknek Zsóka. Mint mondta, a baleset óta nagyon lelassult, de ha újra fel tudja építeni magában, amit akkor lerombolt, akkor látja értelmét a folytatásnak. "Ehhez viszont időre van szükség" - jelentette ki az egykori szépségkirálynő.

Ezek érdekelhetnek még

2020. Július 03. 05:00, péntek | Bulvár

Andonik Jako Sport vendége Sipos Péter - VIDEÓ

Sipos Peti az Irigy Hónaljmirigy tagja elmeséli nekünk, hogy miért nem focirajongó és miért kapta a Hagyó Péter nevet lábteniszezés közben.

2020. Július 02. 11:00, csütörtök | Bulvár

Andonik Jako Sport vendége: Dobrády Ákos - VIDEÓ

A műsorban Dobrády Ákosról kiderül, hogy milyen sporthoz volt tehetsége, és mivel tartja magát karban napjainkban.

2020. Július 02. 07:13, csütörtök | Bulvár

Kocka alakú görögdinnyét termesztenek Hódmezővásárhelyen

Pap Róbert dinnyetermesztő kísérleti céllal termesztett, dobókocka-alakú dinnyét dob fel a Hódmezővásárhely határában lévő földjén 2020. július 1-jén.

2020. Július 02. 05:00, csütörtök | Bulvár

Andonik 4s vendége Axel (Kerozin) - VIDEÓ

Axel a Kerozin együttes oszlopos tagjával a "fordított életről" beszélgettünk. Milyen az, amikor valaki éjjel dolgozik és nappal alszik vagy hétköznap helyett hétvégén megy be a munkahelyére?