Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2012. Október 19. 10:34, péntek | Sport
Forrás: InfoVáros | 3D racing

Jöttek, láttak, győztek!

Jöttek, láttak, győztek!

„Inkább veszítsünk tisztességesen, minthogy csalással nyerjünk!”
Szophoklész

A Nagykálló és környékén megrendezésre került Adrenalin Kupán bebizonyosodott, hogy nagyon is számít a több 10 évnyi tapasztalat, az autók minden alkatrészének ismerete, a Tereprallyzásban szerzett gyakorlat ahhoz, hogy a dobogó első fokára állhasson valaki.

Ahogy Polgár Laci is mondja: célba is kell érni ahhoz, hogy valaki első legyen!
Murczin Zsolt és Bagics Róbert bizonyosan minden versenyzőnél jobban készült és izgult az idei országos bajnokság utolsó futama előtt.

A 1,5 év kihagyás úgy telt el mindkettőjüknek, mintha egy nap lett volna..., a hatalmas esés és a közvetlen életveszély gondolata így mélyen megmaradt bennük.
Szembeszálltak hát az elemekkel és hatalmas, vörösen izzó villámjelekkel díszítették gyönyörű, hófehér autójukat! A tisztaság és a tisztesség elvét követve fehérbe öltöztették a sátrakat, fehérek lettek a pólók a srácokon.
Murczin Zsolt erre a versenyre nem győzni jött.
Nem győzni, hanem tüntetni a magyar Tereprallyért! Kiállni a régi motorosokért! Felhívni a figyelmet az utánpótlásra! Visszahozni azt a hangulatot, amelyben egy asztalnál ült mindenki!

...és azt hiszem, kimondhatjuk, hogy az élet Őt igazolta.
Nyert! Pedig nem nyerni jött!

Vigalom és malacsütés keretében összehozta a régi barátokat, és nagyon kedves ukrán versenyzőkkel is megismertette, mi is a magyar vendégszeretet.
Nagyon sokan gratuláltak ezért! Sokan kérték, hogy ezt ismételjük meg, mert igenis kell ez a hangulat, kell ez az érzés a rendezvényekre!
És természetesen voltak rosszindulatú, lenéző, mocskolódó hozzászólók is, aki nem tudták feldolgozni vereségüket, vagy nem tudtak (tudnak) beletörődni abba, hogy a van még néhány ember, aki a magyar Tereprally megmentésért a végsőkig harcolni fognak!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 26. 16:18, péntek | Sport

Kovács Ádám vezeti a Histo Cup-ban az éves bajnokságot!

Beszélgetés a Formula autók világába nemrég csöppent Kovács Ádámmal.

2024. Április 26. 15:19, péntek | Sport

Valencia után Gender Tamás Junior ismét pályára hajt az Európa-bajnokság második fordulójában, amelynek ezúttal a franciaországi Val

A spanyol szezonnyitó nehézségei után nagy reményekkel vág neki a folytatásnak a fiatal feltörekvő tehetség,

2024. Április 26. 06:49, péntek | Sport

Egygólos előnyben a Veszprém a negyeddöntőben

A Telekom Veszprém házigazdaként csak egyszer vezetett, mégis 32-31-re legyőzte a dán Aalborgot a férfi kézilabda Bajnokok Ligája negyeddöntőjének csütörtöki, első mérkőzésén.

2024. Április 26. 06:45, péntek | Sport

Női labdarúgó MK - Ismét megvédte címét az ETO FC Győr

Ismét megvédte címét az ETO FC Győr a labdarúgó Simple női Magyar Kupában, mivel a csütörtöki döntőben 1-1-es döntetlen után tizenegyesekkel 3-2-re legyőzte az MTK Budapest csapatát az Új Hidegkuti Nándor Stadionban.