Városlista
2021. március 6, szombat - Leonóra

Hírek

2020. December 19. 05:00, szombat | Bulvár
Forrás: (x)

Jön az OFF ONline tere! - VIDEÓ

Jön az OFF ONline tere! - VIDEÓ

Az OFF Kultúrszövőgyár egy egészen különleges hangulatú és szellemiségű kulturális központ és rendezvényhelyszín, melyet 2017-ben, a régi Újpesti Gyapjúszövőgyár kiürült épületeiben alakítottak ki.

Ötvözve a gyárhangulatot a legmodernebb, legújabb igényeknek megfelelő rendezvényterekkel, színházteremmel, próbatermekkel, irodákkal és egyéb kiszolgálóhelyiségekkel.

Több termét, megalakulása után szinte azonnal, birtokba vette a Magyar Nemzeti Balett, mindezzel beköltöztetve a kultúrát a falak közé.

Az elmúlt években színháztermében - sokszor máshol nem látható - tánc és színielőadásokat, önálló esteket, koncerteket, rendezvénytermeiben esküvőket, kiállításokat, PR-eseményeket és konferenciákat is tartanak.

A kialakult vendégkör folyamatosan bővül. Az OFF-ba járók megszokták, hogy a jó bulik, a kultúra és a közvetlenség mellett a rendszeres újdonság is nagyon fontos és itt marasztaló. Nálunk szinte minden korosztály megtalálja a számára izgalmas programokat.

Az utóbbi időszak legnépszerűbb eseményei az OFF klubkoncertek voltak. Egészen a járvány miatti tiltásokig minden második pénteken rég nem látott, népszerű zenekarok szórakoztatták a kikapcsolódásra vágyókat.
Utóbbi hetekben a rendezvények ugyan abbamaradtak, de a kultúra iránti igény nem.

Az OFF csapata nagyon fontosnak tartja, hogy a szórakoztatás mellett mindig adhassanak egy picit többet. Főleg, most, hogy az emberek nem tudnak kikapcsolódni járni, így az otthonukba kell eljuttatni a jól megszokott bulikat. Pontosan emiatt jött létre egy olyan ingyenesen látogatható csatorna, ahol saját gyártású, rendszeres, exclusive, online tartalmak segítségével folyamatosan megtalálható az OFF hangulat és szellemiség. Itt többek között klubkoncertek közvetítései extrákkal (beszélgetésekkel, próbákkal, öltözői elcsípett pillanatokkal). A koncerteket a témához passzoló, mégis rendhagyó interjúk teszik különlegessé. A zenészekkel olyan ismert emberek ülnek le beszélgetni, akik maguk is előadók és egy sokkal bensőségesebb aspektusból tudnak rávilágítani a felmerülő témákra.

Az OFF-csatorna a járványidőszak után is folyamatosan újabb és újabb tematikus videókkal fog bővülni, és remélhetőleg a járvány után az OFFline rendezvények és koncertek izgalmas háttéranyagai és egyéb tartalmai mellett a nézők igényeire támaszkodva kialakul egy új platform, amelynek követői létrehozzák az ONline OFF kulturális közösséget is.

www.offkultur.hu
www.facebook.com/offkulturszovo
www.youtube.com/channel/UCR9XEr4LQtUJAVnwHVR5OWA
www.offprogram.hu
www.offtv.hu

Rendezvénnyel, esküvővel, klubkoncerttel kapcsolatos információ:
Csobán Éva +3630-756-61-88
Nagy András +3630-346-97-11
Nagy Péter. +3670-603-81-36

Címkék: off online tér

Ezek érdekelhetnek még

2021. Március 01. 14:21, hétfő | Bulvár

Nyárra ismét teltházas hazai turizmusra számítanak

„Elsődleges szempontunk a személyzetünk megtartása volt, hiszen készülünk az újranyitásra”

2021. Március 01. 13:02, hétfő | Bulvár

A Tom és Jerry vette át a kasszasikerlista vezetését

A Tom és Jerry című egészestés animációs film vette át a kasszasikerlista vezetését a hétvégén Észak-Amerikában.

2021. Február 24. 18:01, szerda | Bulvár

Beatles-mesterszakot hirdetett a Liverpooli Egyetem

A világon elsőként hirdetett mesterszakot a The Beatles együttes zenei hatásáról és örökségéről a Liverpooli Egyetem.

2021. Február 24. 13:09, szerda | Bulvár

Újraindult a nemi erőszak miatti nyomozás Gérard Depardieu ellen

Újraindult a nyomozás Gérard Depardieu francia filmsztár ellen egy 2018 nyarán elkövetett állítólagos szexuális zaklatás és nemi erőszak ügyében. A nyomozás már 2020. december 16-án elkezdődött