Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2012. Március 09. 22:45, péntek | Helyi
Forrás: eletmod

Jófiú vagy? Így bűvöld el a nőt!

Jófiú vagy? Így bűvöld el a nőt!

A férfiak sokszor kérdezik maguktól: miért buknak kevésbé a jófiúkra a lányok? Az első benyomás igenis számít. Fel kell kelteni a hölgy figyelmét, hogy jobban megismerhessen bennünket. De hogyan?

A férfiak sokszor tapasztalják - ahogyan a nők is -, hogy a másik nem képviselői első látásra ítélkeznek, és gyorsan bekategorizálják őket. Azt általában hamar rájuk ragasztják a cimkét: "rosszfiú", vagy "jófiú".

Csakhogy, mint az a történelem során oly sokszor kiderült, a hölgyek nem feltétlenül a jófiúkért vannak oda. Később nagyon tudnak rajongani az előnyös tulajdonságaikért, ehhez azonban az elején meg kell nyerni a kegyeiket...igen ám, de hogyan kelthetnénk fel ezt a figyelmüket?

- Előszöris becsüljük önmagunkat!

Legyünk magabiztosak - enélkül el se olvassuk a következő 8 lépést. Sokakat az tart vissza: általában meglátszik rajtuk, hogy hirtelen azt sem tudják, hová legyenek zavarukban. Kényszeríteni kell azonban a testünket, hogy úgy látsszon, magabiztosak vagyunk. Már ez is nagy haladás!

- Ne legyünk arrogánsak!

A félénk típusok sokszor elkövetik azt a hibát, hogy félénkségüket, félszegségüket arroganciával palástolják. Vagy nem is szándékos a dolog, és nem veszik észre, hogy elijesztik a nőket. Az arrogancia arra utal, hogy bizonytalanok és kétségbeesettek vagyunk, esetleg takargatunk valamit. Ne hagyjuk, hogy a nő ezt lássa!

- Ne nyafogjunk, panaszkodjunk, árulkodjunk, méltatlankodjunk

Ez ugyanis egyáltalán nem szexis. Ha az első dolgunk egy randin, hogy leszidjuk a pincért a kiszolgálás milyenségéért (hangosan), hát inkább felejtsük el a nőt. Lehet, hogy magunkat ilyen helyzetben határozottnak és keménynek akarjuk feltüntetni, de neki nem fog tetszeni ez a viselkedés...

- A túlságosan megfontolt típusok sem nyerők

Minden szarkasztikus megjegyzés után megjegyzik, hogy csak vicc volt. Ez olyan, mint az állandó smiley hangulatjelek. Nem kell folyton bocsánatot kérni, helyesbíteni, előzékenynek lenni. Ugyanakkor ne essünk át a ló túloldalára - a viccesnek szánt, de gúnyos, ironikus megjegyzéseknek sincs értelme. Mint például poénkodni azon, hogy a lány milyen nőies italt iszik.

- Ne vigyük túlzásba a bókokat

Bókolni szabad és kell is, de annak akkor van hatása, ha nem halmozzuk. Valamint próbáljunk inkább nem közhelyes dolgokat mondani. Figyeljünk a hölgyre, és aszerint szórjunk el finom, kedves megjegyzéseket, amelyek a belsőjére is vonatkozhatnak, sőt, az még jobb is - ha túl sokat dícséri valaki a külsőt, még a végén azt hiszi a nő, hogy csak a bugyijába akarunk bejutni.

- Érintsük meg a nőt

Egy kis fizikai kontaktus mindig jól jön a randin. Persze, ha a vonzalom kölcsönös. Az egymáshoz érő kéz, könyök, vagy, hogy tovább menjünk, egy együtt előadott karaoké-szám. Ezek fokozzák a közelséget és az érzelmeket is gyorsan lángra lobbanthatják. Figyelem: a térdfogdosást első randin mindenképp kerüljük!

- Vegyünk a hölgynek italt...

...de hagyjuk, hogy fizesse a következő kört, ha szeretné. A nő jobban érzi magát, ha egy kicsit ő is beleadott a közös estébe. Az ok: sok lányt zavar az érzés, hogy az italokkal "őt felszedték". Ha semmit sem hagyjunk, hogy fizessen, túlságosan régimódinak tarthat bennünket.

- Nevetessük meg!

Ez nagyon fontos. A humor minden pasit vonzóvá tesz, ráadásul nagyszerű módszer ahhoz, hogy közelebb kerüljünk egymáshoz. A nő úgy érzi, "összekapcsolódott" a férfival. Sokkal hatásosabb első este egy csóknál - ha hosszútávra tervez az ember. A viccmesélést és a filmekből idézést viszont kerüljük...!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 29. 17:27, hétfő | Belföld

Állami látogatásra Magyarországra jön a kínai elnök

Sulyok Tamás köztársasági elnök és Orbán Viktor miniszterelnök meghívására állami látogatásra Magyarországra érkezik május 8-án Hszi Csin-ping kínai államfő

2024. Április 29. 17:26, hétfő | Külföld

Európai Autógyártók Szövetsége: sokkal több töltőpont szükséges az uniós klímacélok eléréshez

Az Európai Unióban évente a jelenleginél nyolcszor több elektromos járművek feltöltéséhez szükséges infrastruktúrát kell telepíteni 2030-ig az uniós klímasemlegességi célok eléréséhez

2024. Április 29. 17:26, hétfő | Kék hírek

Megszúrta tanulótársát egy lány a bőnyi Szent István Király Általános Iskolában

Megszúrta tanulótársát és súlyos sérülést okozott egy lány a bőnyi Szent István Király Általános Iskolában - közölte a Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság hétfőn a police.hu oldalon.

2024. Április 29. 17:24, hétfő | Külföld

Romlott áprilisban a gazdasági hangulat az euróövezetben és az EU-ban

Áprilisban a várt javulás helyett romlott a gazdasági hangulat az euróövezetben és az EU-ban az Európai Bizottság Gazdasági és Pénzügyi Főigazgatósága, a DG ECFIN (Directorate General for Economic and Financial Affairs) hétfői jelentése