Városlista
2022. január 26, szerda - Vanda

Hírek

2014. Október 01. 09:37, szerda | Belföld
Forrás: Könyvkultúra Magazin

Játékra hívja a KELLO a diákokat és az iskolai könyvtárosokat

Játékra hívja a KELLO a diákokat és az iskolai könyvtárosokat

A Könyvtárellátó Nonprofit Kft. (KELLO) játékra hív és akciót hirdet „A leghitelesebb információs bázis az iskoládban is ott van” címmel.

A játékra a KELLO weboldalán lehet jelentkezni egy letölthető jelentkezési lap kitöltésével és annak az iskolaikonyvtaram@kello.hu e-mail címre történő beküldésével.

A játék október elsejével kezdődik, az eredményhirdetésre az Iskolai Könyvtárak Világnapján, azaz 2014. október 27-én kerül sor. Az eredményeket a www.konyvkultura.kello.hu címen teszik közzé. A résztvevők, illetve a nyertesek a KELLO-Infopontokban beválható utalványokkal és további értékes, nem utolsó sorban hasznos nyereményekkel lehetnek gazdagabbak.

A felhívás hagyományteremtő céllal indul, a tapasztalatok és az új ötletek formálják majd a továbbiakban. Az első akció témája nem más, mint a tudományos könyvek világa és ismeretanyaga.

Az iskolai könyvtárosok dolga látszólag nem egyszerű, de a lehetőségek szinte határtalanok, egy kis kreativitás kell csupán.

Az akció részletei és mellékletei a www.konyv.kello.hu címen találhatóak

Ezek érdekelhetnek még

2022. Január 25. 18:02, kedd | Belföld

Vádat emeltek egy drog hatása alatt vezető 16 évessel szemben

Vádat emeltek egy 16 éves fiúval szemben, aki évek óta vezet személygépkocsit vezetői engedély nélkül, egyik utolsó ellenőrzése során pedig kiderült, kábítószert is fogyasztott, mielőtt a volán mögé ült

2022. Január 25. 16:01, kedd | Belföld

Tavaly a negyedik negyedévben 1441 forint volt a fizikai dolgozók átlagos órabére

A fizikai munkát végző szak- és betanított munkások átlagos bruttó órabére 1441 forint volt tavaly a negyedik negyedévben, ez 9 százalékos növekedés az előző év azonos időszakában mért 1322 forinthoz képest

2022. Január 25. 14:02, kedd | Belföld

Online ügyintézést vezettek be a pénzügyi békéltetőnél

Januártól ügyfélkapus azonosítással egyszerűen, vírusbiztosan adhatják be az ügyfelek kérelmeiket a Magyar Nemzeti Bankon (MNB) belül működő Pénzügyi Békéltető Testülethez (PBT).

2022. Január 25. 10:06, kedd | Belföld

Karácsonyfa miatt tűz ütött ki egy zalaegerszegi társasházban

Kigyulladt egy karácsonyfa hétfőn késő este egy társasházi lakásban Zalaegerszegen, az épület lakóinak egy részét kimenekítették a tűzoltók - közölte a Zala Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-vel.