Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2014. Október 01. 09:37, szerda | Belföld
Forrás: Könyvkultúra Magazin

Játékra hívja a KELLO a diákokat és az iskolai könyvtárosokat

Játékra hívja a KELLO a diákokat és az iskolai könyvtárosokat

A Könyvtárellátó Nonprofit Kft. (KELLO) játékra hív és akciót hirdet „A leghitelesebb információs bázis az iskoládban is ott van” címmel.

A játékra a KELLO weboldalán lehet jelentkezni egy letölthető jelentkezési lap kitöltésével és annak az iskolaikonyvtaram@kello.hu e-mail címre történő beküldésével.

A játék október elsejével kezdődik, az eredményhirdetésre az Iskolai Könyvtárak Világnapján, azaz 2014. október 27-én kerül sor. Az eredményeket a www.konyvkultura.kello.hu címen teszik közzé. A résztvevők, illetve a nyertesek a KELLO-Infopontokban beválható utalványokkal és további értékes, nem utolsó sorban hasznos nyereményekkel lehetnek gazdagabbak.

A felhívás hagyományteremtő céllal indul, a tapasztalatok és az új ötletek formálják majd a továbbiakban. Az első akció témája nem más, mint a tudományos könyvek világa és ismeretanyaga.

Az iskolai könyvtárosok dolga látszólag nem egyszerű, de a lehetőségek szinte határtalanok, egy kis kreativitás kell csupán.

Az akció részletei és mellékletei a www.konyv.kello.hu címen találhatóak

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 12:07, kedd | Belföld

Szijjártó Péter: újabb légijárat indul nyártól Magyarország és Kína között

Újabb légijárat indul Magyarország és Kína között, idén nyártól már egy hatodik kínai nagyváros, Hszian is közvetlenül elérhető lesz Budapestről

2024. Április 23. 12:03, kedd | Belföld

Varga Mihály: az IMF is megerősítette, a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára

Az Európai Bizottság után a Nemzetközi Valutaalap (IMF) is megerősítette: a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára, jövőre az uniós rangsor élmezőnyében lehet

2024. Április 23. 06:54, kedd | Belföld

Faültetési napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet

Április 22-e, a Föld napja alkalmából Nemzeti Faültetési Napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet országos közössége.