Városlista
2020. július 6, hétfő - Csaba

Hírek

2011. Szeptember 27. 14:25, kedd | Belföld
Forrás: HírTV

Új kotta a thm-plafonnal

Új kotta a thm-plafonnal

Sok kölcsön minősül uzsorának, ha harminc százalékon húzzák meg a limitet

Becsukhatják a kaput a gyorskölcsönt nyújtó cégek, ha a kormány harminc százalékban húzza meg a teljes hiteldíjmutatók maximális értékét, de sok más banki termék is eltűnhet a piacról. A szakértők szerint keretek közé kell szorítani a hitelek árait, de alkalmazkodni kell a hiteltípusok sajátosságaihoz. Róna Péter szerint követhetetlen volt a bankok árazása - írja a Magyar Nemzet. (rá)

Ezek érdekelhetnek még

2020. Július 05. 14:38, vasárnap | Belföld

Veszélyesek lehetnek az autóban hagyott alkoholtartalmú kézfertőtlenítők

Veszélyesek lehetnek az autóban hagyott alkoholtartalmú kézfertőtlenítők - közölte az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) parlamenti államtitkára vasárnap.

2020. Július 05. 14:36, vasárnap | Belföld

Lezuhant egy vitorlázógép Miskolcon

Felszállás közben a földre zuhant egy vitorlázó repülőgép a miskolci repülőtéren vasárnap délelőtt - közölte a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense az MTI-vel.

2020. Július 04. 18:22, szombat | Belföld

Július közepéig várja a kerékpárosbarát pályázatokat az ITM

Július 15-én délig elektronikus úton lehet jelentkezni a kerékpáros település és a kerékpárosbarát Magyarország idei pályázati kiírásaira - közölte az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) szombaton az MTI-vel.

2020. Július 04. 17:21, szombat | Belföld

Halünneppé tennék július második szombatját a bajai hungarikum révén

Országos halünnepet szeretnének július második szombatján a bajaiak. A Bajai Halászléfőző Bajnokok Egyesülete és a város önkormányzata kezdeményezéséhez országszerte több tucat vendéglátóhely csatlakozott