Városlista
2024. május 1, szerda - Fülöp

Hírek

2012. November 08. 05:00, csütörtök | Belföld
Forrás: mno.hu

Itt az új Maserati Quattroporte

Itt az új Maserati Quattroporte

Januárban, a Detroiti Autószalonon mutatkozik be a luxusautó új generációja.

A jövő év első autószalonján, Detroitban mutatkozik be az új Quattroporte. Egyelőre csak képeket hoztak nyilvánosságra a luxusszedánról, a sajtóanyagot úgy fogalmazták meg, hogy egyetlen technikai részlet se derüljön ki. Formailag az előző generáció továbbfejlesztése az új modell, nem történtek forradalmi módosítások

Az új Quattroporte hosszabb elődjénél, ennek ellenére valószínűleg könnyebb a búcsúzó generációnál. Elkészítéséhez bőven használtak alumíniumot, és egyéb tömegcsökkentő megoldásokat is bevetettek az olaszok. Az utastér minimalista, de kellően elegáns, a korábbinál nagyobbnak ígérkezik a lábtér.

Vadonatúj, új generációs hajtáslánc került az autóba, a Maserati és a Ferrari közös fejlesztéseként. Egy (valószínűleg turbós) V8-as motor biztosan lesz a kínálatban, teljesítménye egyelőre nem publikus, de a sajtófotókon látható rendszám alapján 530 lóerős lehet. Pletykák szerint V6-os, hibrid és összkerékhajtású változatok is felbukkanhatnak az új Quattroportéből.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 01. 09:19, szerda | Belföld

20 éve csatlakozott Magyarország az Európai Unióhoz

Hosszú évek után teljesült a magyarok vágya, most mégis sokan szkeptikusan a csatlakozás helyességét illetően.

2024. Április 30. 13:36, kedd | Belföld

1,7 százalékkal nőtt a GDP

A bruttó hazai termék (GDP), a gazdaság teljesítménye 2024 első negyedévében 1,7 százalékkal haladta meg az előző év azonos időszakit - közölte a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) kedden első becslése alapján.

2024. Április 30. 08:30, kedd | Belföld

MÁV-Volán: május 1-jén ünnepnapi menetrend szerint közlekednek a vonatok

Május elsején a vonatok az ünnepnapi menetrend szerint közlekednek, másnap már a megszokott munkanapi menetrend érvényes - tudatta a MÁV Zrt. kedden az MTI-vel.

2024. Április 30. 08:28, kedd | Belföld

Maruzsa Zoltán: cél a köznevelés digitalizációja

A kormány ebben a ciklusban a magyar köznevelés digitalizációját tűzte ki célul - jelentette ki a Belügyminisztérium köznevelési államtitkára hétfőn Szolnokon.