Városlista
2024. június 24, hétfő - Iván

Hírek

2011. November 21. 14:26, hétfő | Bulvár
Forrás: Story Online

Ismeretlen férfi molesztálta Balázs kisfiát

Ismeretlen férfi molesztálta Balázs kisfiát

Elképesztő esetre derült fény nemrégiben. Egy ismeretlen hústorony, kihasználva a szülők éberségének egy pillanatnyi lankadását, különös módon zaklatta Sebestyén Balázs kisfiát, Benettet.

Magyarország legnépszerűbb műsorvezetője általában mélyen hallgat a magánéletéről, de ezúttal kivételt tett a BEST magazinnal. Dühtől és értetlenséggel a hangjában mesélte el a népszerű lapnak, hogy mit tett kisfiával nemrégiben egy ismeretlen. Ma még nyitott kérdés, hogy mi vezérelte az illetőt, és hogy lesznek-e következményei a meglepő történetnek, beleértve a rendőrségi feljelentést is.
Egy békés helyzet változott át ijesztő szituációvá. Egy ismeretlen, hozzávetőleg százharminc kilós hústorony ugyanis, kihasználva Balázsék egyetlen pillanatnyi figyelmetlenségét, ismeretlen eredetű fagylaltot nyomott a kisfiú szájába. Valószínűleg korábban ő ette, nyalta ezt a fagyit és nem tudni mi vezérelte, amikor odatolta a kisfiú arcába.

"Először nem értettem, fel sem fogtam, mi történt és a meglepetéstől mindössze csúnyán néztem az illetőre."

Aztán amikor Balázs rájött, hogy mi zajlik, hiszen a fia belelefetyelt az idegen tölcsérbe, úrrá lett a döbbenetén és nagyon kemény hangra váltott. Hogy lesznek-e további következményei a furcsa és gusztustalan esetnek, ma még nem tudni...

Címkék: sebestyén balázs

Ezek érdekelhetnek még

2024. Június 18. 08:18, kedd | Bulvár

MTVA: nézettségi csúcsot döntött a magyarok nyitánya a labdarúgó-Eb-n

A magyar szurkolókon nem múlt a válogatott győzelme, hiszen rekordszámban követték a közmédia sport felületein nemzeti tizenegyünk első összecsapását.

2024. Június 17. 13:08, hétfő | Bulvár

Járványokat is okozhatnak a már megjelent új szúnyogfajok

2024. Június 17. 09:58, hétfő | Bulvár

Nem tűnt fel nekik a terelés

Az autópálya fenntartó MKIF Zrt. videóösszeállítással hívja fel a figyelmet a figyelmes vezetés fontosságára.

2024. Június 15. 11:02, szombat | Bulvár

Egyszülős Központ: 64 ezer apa neveli együtt élő társ nélkül a gyerekeit

Az utóbbi évtizedben jelentősen nőtt az egyedülálló apák száma Magyarországon: a felmérések szerint 64 ezer apa neveli együtt élő társ nélkül gyerekeit - közölte az Egyszülős Központ szombaton az MTI-vel.