Városlista
2022. augusztus 15, hétfő - Mária

Hírek

2014. Október 16. 13:20, csütörtök | Belföld
Forrás: Könykultúra Magazin/Müllner Nándor

Indiánok, biztosítótársaságok, istenek - kritika

Indiánok, biztosítótársaságok, istenek - kritika

Azt hiszem, mindannyiunkkal előfordult már, hogy úgy éreztük, nem haladunk előre. Amikor tudtuk, amit dolgozunk, életünk végéig képesek lennénk ugyan folytatni, és pont emiatt egyáltalán nem kihívás számunkra.

Lelkesedésünk az adott pillanatnak szól, de nem visszük magunkkal haza. Semmi sem rossz, de valahogy mégsem az igazi. Nem Élet. És bárkinek mesélünk a dologról, csak azt érzékelik, hogy már megint elégedetlenkedünk – holott mindenünk megvan. Egyedül vagyunk, és még csak meg sem tudtuk nevezni bajunkat… Eddig! Mert Christopher Moore ismét a mélybe nyúlt… miközben indiánok között élt, jegyzetelt, ráakadt valamire, és néven nevezte mai társadalmunk legnagyobb problémáját, ráadásul egy kiváló történetet is kerített köré: az előbbi a prérifarkasbánat, míg utóbbi a Prérifarkas blues névre hallgat.

Ezek érdekelhetnek még

2022. Augusztus 15. 16:03, hétfő | Belföld

Több mint 200 millió forinttal károsította meg a munkáltatóját

Vádat emeltek egy autószalon dolgozója ellen, aki úgy értékesített 24 járművet, hogy a több mint 223 millió forintos vételárát elsikkasztotta, megkárosítva így az értékesítő céget

2022. Augusztus 15. 14:01, hétfő | Belföld

Halálos lakástűz nyomaira bukkantak a baranyai Kétújfalun

Lakástűzben meghalt egy idős ember a Baranya megyei Kétújfalun - tájékoztatta az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság szóvivője hétfőn az MTI-t.

2022. Augusztus 15. 08:54, hétfő | Belföld

Halálos baleset történt Bács-Kiskun megyében

Halálos baleset történt hétfő hajnalban a Bács-Kiskun megyei Apostagnál - közölte a megyei rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon.

2022. Augusztus 15. 07:00, hétfő | Belföld

Anyára és gyerekére gyújtotta rá két férfi a házat Véménden

Emberölés kísérlete miatt nyomoznak a rendőrök két férfi ellen, akik Molotov-koktélokkal gyújtottak fel egy véméndi családi házat.