Városlista
2024. május 16, csütörtök - Botond, Mózes

Hírek

2013. Július 10. 16:30, szerda | Bulvár
Forrás: http://www.kiskegyed.hu

Hoppá! Mégsem veszi feleségül Andy Vajna Palácsik Tímeát?!

Hoppá! Mégsem veszi feleségül Andy Vajna Palácsik Tímeát?!

Felreppent a pletyka, miszerint mégsem válik valóra Damu Roland volt barátnőjének, Palácsik Tímeának hollywoodi álma, a dúsgazdag Andy Vajna nem vezeti oltár elé.

Már két és fél éve alkot egy párt a három hét múlva 69 éves producer és a 30 esztendős modell. Sokáig titkolták szerelmüket, de egyre többször jelentek meg együtt és egy idő után Vajna bevallotta, hogy szereti a lányt. Nagy meglepetésre tavaly eljegyezte fiatal kedvesét. Először májusban akarták megtartani az esküvőt Budapesten. Az időpont és a helyszín később változott, már Los Angelesbe tervezték a kézfogót augusztusban. Most azonban úgy tűnik, nem lesz az egészből semmi! „Timinek egyszerre van szüksége támaszra és szabadságra. De mostanra Andy is belátta, hogy ha mind a kettőt megadja neki, akkor szépen lassan közszereplőként nevetségessé válik. Ahogy májusban nem volt, úgy augusztusban sem lesz esküvő, sem Amerikában, sem Magyarországon. A közös barátaik sem kaptak meghívót, pedig itt lenne az ideje” – nyilatkozta a Blikknek a páros egy - neve elhallgatását kérő - barátja.

Bár a producer mellett luxuséletmódot folytató Palácsik szereti párját, a pletykás ismerős szerint nem fog a végtelenségig várni arra, hogy a korosodó Vajna mégis oltár elé vigye. „Timi tudja, hogy ha Andy valamit elkezd halogatni, azt már nem akarja igazán, de még szeretne hinni ebben a hollywoodi tündérmesében. Érzelmi téren Timi valóban naiv, de nem buta. Ha Andynek jövőre sem az lesz a legfontosabb dolga, hogy elvegye, akkor tovább fog lépni, és szinte biztos, hogy ez történik majd.” – tudta meg a lap az informátortól.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 14. 06:00, kedd | Bulvár

Az önkéntes véradás fontosságára hívja fel a figyelmet a Magyar Posta új bélyege

Az önkéntes véradás fontosságára szeretné felhívni a figyelmet a Magyar Posta egy új, alkalmi bélyeg kibocsátásával

2024. Május 13. 09:20, hétfő | Bulvár

Benézett a nappaliba a kamion

Lesodródott a 64-es főútról, átszakította a drótkerítést és a családi ház oldalába csapódott egy rakomány nélküli nyerges vontató múlt héten Enying Fő utcáján.

2024. Május 11. 07:03, szombat | Bulvár

A Magna Carta egyik példányának vitrinjét próbálták összetörni környezetvédelmi aktivisták Londonban

Az angol-brit alkotmányosság ősi jogforrása, a Magna Carta egyik példányának tárolóját próbálták összetörni környezetvédelmi aktivisták pénteken a londoni brit nemzeti könyvtárban.

2024. Május 10. 15:25, péntek | Bulvár

Június 1-jén lesz a békemenet

Magyarország maradjon a béke szigete! mottóval Békemenetet szervez június 1-jén a Margitszigeti Nagyrétre a Civil Összefogás Fórum - Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány (CÖF-CÖKA).