Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2011. Október 11. 20:46, kedd | Belföld

Hivatalosan közzétették az ufok létezését, de még nem jelentették be.

Hivatalosan közzétették az ufok létezését, de még nem jelentették be.

« Nyilvánosságra hozná az ufo aktákat. Előtünk álló változások »

Mint az alábbi cikkből kiderül. A bejelentési határidők tovább csúsznak. A titkos világkormánynak nem érdeke a rabszolgái felszabadítása.

"Obama elnök elnököl az ENSZ Biztonsági Tanácsa, mellette az ENSZ főtitkára, Ban Ki-Moon

Hivatalos bejelentést tett az Obama adminisztráció, hogy feltárják a valóságot a földön kívüli élettel kapcsolatban és, hogy milyen veszélyt jelentenek az emberekre. Több hónapig, magas beosztású tisztviselők mérlegeltek zárt ajtók mögött, hogy mennyi kellene felfedniük a földönkívüliekkel kapcsolatban. Erős lökést adott az amerikai haditengerészet, hogy fölfedjék a földönkívüliek létezését és a technológiájukat több évtizedes titoktartási politika után.

A meglepő bejelentés után következik, titkos politikát folytattak az UFO-kal és a földönkívüli élettel kapcsolatban. 2008 február 12-14 között az Egyesült Nemzetek zárt ajtók mögött tárgyalásokat tartottak, ahol körülbelül 30 nemzet titokban egyezkedett arról, hogy nyitottak lesznek az UFO-k és a földönkívüli élet iránt. Nyitott politikát folytatnak, de nem jelentik be nyilvánosan a veszélyek miatt, az ENSZ diplomaták nem hozhatnak nyilvánosságra részleteket a titkos megállapodásról. A titkos ENSZ megállapodás két feltételt tartalmazott. A két feltételnek eleget tettek, így elkezdődhet a következő szakasz, hivatalosan nyilvánosságra hozzák a földönkívüli életet.

2009. szeptember 24-én Obama az ENSZ Bizottsági Tanácsának ülésén beszélt a nukleáris fegyverek elterjedésének megakadályozásáról és leszereléséről, jelentős globális kérdésekről is beszélt, de leginkább a nukleáris fegyverekről. Obama elnök Nobel-békedíja fontos lépés volt, hogy a földönkívüli élet közzétételében döntsön, úgy gondolja szükség lesz bejelentésre a földönkívüleiekkel kapcsolatban. A bejelentést december 10-ére tervezi Oslóban, Norvégiában, amikor elfogadja a Nóbel-békedíját.


Több forrásból kiderült, hogy tanácskozások folynak, hogy közzé tegyék a 2009-es év végéig a földönkívüli élet létezését. Dr Pete Peterson elmondta, hogy megbeszélést folytatnak a bejelentéssel kapcsolatban. Dr. Peterson azt is elmondta, hogy "Obama azt tervezi, hogy felfedik a valóságot az ET-kel kapcsolatba az év végéig, és elmondják, hogy a legtöbb, de nem az összes, ET látogató barátságos velünk."

Egy másik forrás David Wilcock, egy kiemelkedő kutató. Wilcock közölte, hogy földönkívüliek közzétételére kerül sor 2009 végén. Azt mondta, hogy egy nemzetközi TV, 2 órás műsorra már lefoglalta a helyet, ahol bemutatják az emberhez hasonló idegen fajokat.

LINK: Prophetic Dreams & ET Disclosure

Ezen kívül a NASA kutatója, Richard Hoagland, nyilvánosságra akarja hozni, hogy októberben 9LCROSS holdi küldetésen felfedeztek egy bázist a Hold déli sarjánál. Felülvizsgálták a tudományos adatokat a NASA LCROSS misszió, Hoagland arra a következtetésre jutott, hogy a népszerű, késő esti Coast to Coast AM rádió műsorában felkészítik a lakosságot arra, ami a küszöbön áll.
Az Egyesült Államok elnöke hamarosan bejelenti, hogy a tudósok rájöttek, minek a romjai a Holdon talált romok, tette hozzá.

Végül a két független és bizalmas forrás is elmondta, hogy szemtől szemben találkozóra került sor a közelmúltban az USA katonai tisztviselők egy vagy több földönkívüli csoportal. Ez állítólag bizalomra épülő találkozások voltak, barátságuk jeleként 2009 végén vagy 2010 elején bejelentik a hivatalosan létezésüket.

Összefoglalva a híreket két forgatókönyv van életben az egyik, hogy Obama bejelenti a földönkívüliek létezését 2009 végén vagy 2010 elején, ezt a forgatókönyvet támasztja alá Peterson, Wilcock. A másik forgatókönyv, hogy bejelentik a Holdon talált mesterséges épületeket, ezt a forgatókönyvet támasztják alá Hoagland. Bármelyik forgató könyv is lesz, Obama elnök kiemelt szerepet kap. A nyilvánosságra hozatalt követően, a kormányoknak és a földönkívülieknek össze kell hangolniuk a politikájukat, hogy a bolygónk kozmikus bolygóvá lépjen elő."

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 20. 09:51, szombat | Belföld

Orbán Viktor: amíg nemzeti kormány van, Magyarország nem lép háborúba

Tegyünk világos vállalást: amíg nemzeti kormány áll az ország élén, Magyarország nem lép be az orosz-ukrán háborúba senkinek az oldalán.

2024. Április 20. 09:49, szombat | Belföld

BMW-Lufthansa megállapodás: nagyobb repülők közlekednek Debrecen és München között

A debreceni autógyárát érintő társasági szerződést kötött a BMW Group a Lufthansa légitársasággal, ennek értelmében nagyobb befogadóképességű repülőket közlekedtetnek Debrecen és München között hétfői és pénteki napokon

2024. Április 19. 15:06, péntek | Belföld

Nagy Márton: önfenntartó társasággá kell válnia a Magyar Postának

A kormány azt várja a Magyar Posta Zrt.-től, hogy legyen önfenntartó, folytassa a zöld és digitális átállást, szolgáltatásait pedig továbbra is biztosítsa mindenki számára lakóhelytől függetlenül

2024. Április 19. 14:58, péntek | Belföld

KSH: Drágább az üzemanyag Magyarországon a környező országok átlagánál

Az EU Weekly Oil Bulletin legfrissebb adatai alapján Magyarországon a 95-ös oktánszámú motorbenzin átlagára 640, míg a régiós országokban 620 forint volt.