Városlista
2024. május 6, hétfő - Ivett

Hírek

2011. December 02. 08:18, péntek | Bulvár
Forrás: Story Online

Hisztériát okoznak Gombos Edina mellei

Hisztériát okoznak Gombos Edina mellei

Gombos Edina igen mélyen dekoltált felsőkben mutatkozik az Aktív kamerái előtt az utóbbi időben.

A műsorvezető keblei szinte káoszt és hisztériát okoznak, hiszen teljesen elvonják a figyelmet Edina mondandójáról... A csinos műsorvezető csak mosolyog és azt mondja: férje imádja a domborulatokat.

Nem lehet nem észrevenni, hogy Gombos Edina mennyire szexisen fest az utóbbi hetekben, hónapokban. Hazánk egyik legcsinosabb anyukája ráadásul előszeretettel hangsúlyozza is telt idomait, kivágott, szűk felsői odavonzzák a férfiak tekintetét a tévéképernyőre. Nem csoda, hogy szinte özönlenek a szerelmes, rajongói levelek Edinának, mind dicsérve fantasztikus külsejét. Ugyan pár hónapja felmerült, hogy Edina esetleg fogyókúrába kezd, férje, Alberto lebeszélte a további fogyásról, éppen a már sokat emlegetett telt idomok miatt, amik szinte hisztériát váltanak ki az Aktív nézőiből. Edina csak mosolyog, hiszen tudja ő is jól, hogy mennyire előnyös, ha hangsúlyozza azt, ami szép és kívánatos.
"Albertonak nagyon tetszenek a nőies idomaim, meg is dicsér gyakran " - mondta el a csinos édesanya, aki korábban bevallotta, hogy kislánya, Miranda születése után nőttek meg ilyen szemlátomást...

Címkék: gombos edina

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 06:00, szombat | Bulvár

Kövér László az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta

Khálid bin Hilál Al-Máváli sejket, az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta Kövér László, az Országgyűlés elnöke az Országházban - közölte az Országgyűlés Sajtóirodája pénteken az MTI-vel.

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.