Városlista
2024. május 6, hétfő - Ivett

Hírek

2013. Június 15. 15:44, szombat | Bulvár
Forrás: http://www.szuperinfo.hu

Hien Egerből üdvözli a Szuperinfó egyre népesebb olasótáborát

Hien Egerből üdvözli a Szuperinfó egyre népesebb olasótáborát

Kislányból gyönyörű ifjú hölgy és pályáját tudatosan építő énekesnő lett lett Hien, akit öt évvel ezelőtt a Megasztárban fedezhetett föl magának a honi publikum.

Pénteken, szinte egyenesen a VIVA Comet gáláról érkezett Egerbe, hogy találkozzon rajongóival és a Szuperinfóval is.

– A Megasztár óta rengeteg minden megváltozott körülöttem. Azóta leérettségiztem, s most már száz százalékosan az éneklésre tudok koncentrálni – mondja az énekesnő a Dobó téri koncertje előtt, hozzátéve, hogy időközben két lemeze is megjelent. A második éppen a vietnami származású magyar énekesnő és zeneszerző 19. születésnapi ajándékaként.

– Mostanában jó dolgok történnek velem. Ilyen volt, hogy jelölt voltam a VIVA Comet legjobb női előadói közt, s az is nagy öröm, hogy végre Egerben is felléphetek, főleg ilyen csodálatos környezetben, mint a Dobó tér. – mondja Hien. – Bár kicsit túl meleg lett mára, de remélem, a fellépésem előcsalogatja a nézőket a fák árnyat adó lombjai alól. (Kicsalogatta. A szerk.)

– A siker több dolognak köszönhető. Részben annak, hogy tudatosan és következetesen kell járni azt az utat, amit választott az ember, másrészt kell egy jó csapat, mégpedig olyan, amelynek tagjai egyfelé húzzák a szekeret – véli az ifjú énekesnő, aki elmondása szerint énekelni szeret a legjobban, s boldog, hogy ezt csinálhatja nap mint nap.

– Amióta saját dalokat írok, bele tudom fogalmazni ezekbe a számokba az érzéseimet, gondolataimat, önmagamat, s így még hitelesebbek lesznek, s ez kihat az előadásukra is. Ráadásul, ahogy felnőttem, már megvannak azok a saját történeteim, sztorijaim, megélt érzéseim, amiket bele tudok szőni ezekbe a dalokba. S úgy gondolom az elmúlt években zeneileg is sokat értem. Remélem ez át is jön a hallgatók felé, s úgy érzem ezért is tart velem a közönség – mesél munkájáról a Szuperinfó olvasóinak Hien, s már siet is a Class FM színpadára, hisz Abaházi Csaba éppen őt konferálja fel.


S hogy Hiennel tart-e a közönség, az már nem kérdés, hisz ahogy megjelenik a színpadon, az érdeklődők előjönnek az árnyékból, megtöltik a színpad előtti teret és hangos üdvrivalgással fogadják Hient Egerben.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 06:00, szombat | Bulvár

Kövér László az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta

Khálid bin Hilál Al-Máváli sejket, az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta Kövér László, az Országgyűlés elnöke az Országházban - közölte az Országgyűlés Sajtóirodája pénteken az MTI-vel.

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.