Városlista
2021. március 6, szombat - Leonóra

Hírek

2020. December 13. 05:00, vasárnap | Belföld
Forrás: mti - illusztráció: pixabay

Háztűzben meghalt egy ember Nyárlőrincen

Háztűzben meghalt egy ember Nyárlőrincen

Kigyulladt egy melléképület a Bács-Kiskun megyei Nyárlőrinc külterületén, a tűzben egy ember meghalt - közölte a katasztrófavédelem szombaton az MTI-vel.

Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság kommunikációs szolgálatának közleménye szerint a tizenöt négyzetméteres, különálló, vályogfalazatú melléképület teljes terjedelmében égett.

Az épületben egy ember volt, az életét már nem lehetett megmenteni.

A katasztrófavédelem szerint nem kizárt, hogy az épületben lévő szilárd tüzelésű kályha okozta a tragédiát, de a tűz keletkezési okát még vizsgálják.

Ezek érdekelhetnek még

2021. Március 06. 18:10, szombat | Belföld

Szünetel a személyes ügyintézés a közműszolgáltatóknál

Szünetel a személyes ügyintézés a közműszolgáltatóknál a koronavírus terjedésének megakadályozására tett kormányzati intézkedésekkel összhangban - közölték a közműszolgáltatók szombaton az MTI-vel.

2021. Március 06. 15:24, szombat | Belföld

Lesz gyermekfelügyelet hétfőtől az óvodákban, iskolákban

Az önkormányzatok kérésére a kormány hétfőtől is biztosítja az óvodákban és az iskolákban a gyermekfelügyeletet - közölte a Miniszterelnökséget vezető miniszter szombaton az MTI-vel.

2021. Március 06. 14:52, szombat | Belföld

Nyitva tarthatnak a tavaszi munkák elvégzését biztosító üzletek

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK), illetve a Magyar Gazdakörök és Gazdaszövetkezetek Szövetsége (MAGOSZ) javaslatára a kormány úgy döntött,

2021. Március 06. 12:40, szombat | Belföld

Íme a telefonszám, amin kérhető az oltandók adatainak pontosítása

Az oltandók a 1818 telefonszámon és emailen is kérhetik a pontatlanul regisztrált adatuk javítását - közölte a Koronavírus Sajtóközpont szombaton az MTI-vel.