Városlista
2023. január 28, szombat - Károly,

Hírek

2022. November 17. 14:21, csütörtök | PR
Forrás: (x)

Házépítés előtt állsz? Így válassz ablakokat új otthonodba!

Házépítés előtt állsz? Így válassz ablakokat új otthonodba!

A házépítés egy csodálatos kihívás, ami számtalan nehézséget is tartogathat. De összességében az élmény, amikor a vágyott otthon testet ölt, semmivel sem hasonlítható össze!

Magával ragadó és különleges esemény, aminek nincsen párja! Viszont ahhoz, hogy az elégedettség hosszú távon kitartson, elengedhetetlen minden egyes momentumra külön figyelmet szentelni. Még a legapróbbakra is. Pláne a nyílászárók milyenségére, amin rengeteg múlik.

Miért éri meg ezzel a témával foglalkozni?

Azért, mert egy prémiumminőségű nyílászáró nem pusztán jól néz ki, hanem kitűnően teljesít hő- és hangszigetelésben. A hőszigetelés ráadásul nem kevés pénzt hozhat a konyhára, lévén ha nem szökik el a télen nagy nehezen megteremtett meleg, vagy a nyáron bent tartott hűvös, akkor az egyet jelent az energiafogyasztás mértékének csökkenésével. A hangszigetelés pedig a nyugalom egyik záloga. Amit a Veka ablak garantálni képes! Nincsenek utcai zajok, nem hallatszik be a szomszédok beszélgetése, sőt! Az otthon meghittsége is megőrizhető, mert ha egyszer kintről nem jönnek be a neszek, akkor ez fordítva is igaz!

Új otthon esetében különösen hangsúlyos, hogy esztétikum tekintetében is minden összeálljon. Vagyis olyan árnyalatban érdemes gondolkodni, ami passzol a ház falához, a többi kiegészítőhöz, amitől még varázslatosabbá válik a hangulat mind kézzel fogható, mind látható értelemben. A számtalan színvariációnak köszönhetően ennek a megvalósítása nem okozhat nehézséget! És még egy jó tanács: a kompromisszumoknak nincsen helyük ebben a fázisban!

A fővárosban is megoldható mindez?

Természetesen! A műanyag ablak Budapest egyik legkeresettebb terméke, nem véletlenül. A régi házak felújítása során is ez az az alternatíva, ami a legjobb tulajdonságokkal rendelkezik, s ugyanez érvényes akkor is, amikor új otthon születik. A munkafolyamatok, azaz a terepszemle, az előkészületek, a beépítés és az utómunkálatok nem tartanak összességében sokáig. Gyakorlatilag egy normál ingatlan esetében pár óra alatt pont tehető a kivitelezés végére.

Ezek érdekelhetnek még

2023. Január 26. 18:37, csütörtök | PR

Díjat nyert a VALMAR #challenge

Tavaly ősszel látott napvilágot a #stabiloszinesszavak kihívás a TikTokon, amellyel kéz a kézben megszületett a VALMAR egyik legújabb dala.

2023. Január 25. 15:50, szerda | PR

K&H: 460 százalékos növekedést értek el a fiatalok

több mint 60 százalékkal nőtt az ifjúsági számlák száma három év alatt

2023. Január 06. 13:53, péntek | PR

K&H: a láthatatlan “pajzsot” is vinni kell a síeléshez

utasbiztosítással érdemes csak elindulni

2022. December 21. 07:59, szerda | PR

Ajándékozzunk egymásnak jövőt és reményt!

Elindult a 10 Millió Fa csapatának Legyen erdő a fa alatt elnevezésű kampánya, amely során az adakozók a Zöld Zugoly Klímafarmon cseperedő fákat ajándékozhatják egymásnak.