Városlista
2024. május 1, szerda - Fülöp

Hírek

2022. November 17. 14:21, csütörtök | PR
Forrás: (x)

Házépítés előtt állsz? Így válassz ablakokat új otthonodba!

Házépítés előtt állsz? Így válassz ablakokat új otthonodba!

A házépítés egy csodálatos kihívás, ami számtalan nehézséget is tartogathat. De összességében az élmény, amikor a vágyott otthon testet ölt, semmivel sem hasonlítható össze!

Magával ragadó és különleges esemény, aminek nincsen párja! Viszont ahhoz, hogy az elégedettség hosszú távon kitartson, elengedhetetlen minden egyes momentumra külön figyelmet szentelni. Még a legapróbbakra is. Pláne a nyílászárók milyenségére, amin rengeteg múlik.

Miért éri meg ezzel a témával foglalkozni?

Azért, mert egy prémiumminőségű nyílászáró nem pusztán jól néz ki, hanem kitűnően teljesít hő- és hangszigetelésben. A hőszigetelés ráadásul nem kevés pénzt hozhat a konyhára, lévén ha nem szökik el a télen nagy nehezen megteremtett meleg, vagy a nyáron bent tartott hűvös, akkor az egyet jelent az energiafogyasztás mértékének csökkenésével. A hangszigetelés pedig a nyugalom egyik záloga. Amit a Veka ablak garantálni képes! Nincsenek utcai zajok, nem hallatszik be a szomszédok beszélgetése, sőt! Az otthon meghittsége is megőrizhető, mert ha egyszer kintről nem jönnek be a neszek, akkor ez fordítva is igaz!

Új otthon esetében különösen hangsúlyos, hogy esztétikum tekintetében is minden összeálljon. Vagyis olyan árnyalatban érdemes gondolkodni, ami passzol a ház falához, a többi kiegészítőhöz, amitől még varázslatosabbá válik a hangulat mind kézzel fogható, mind látható értelemben. A számtalan színvariációnak köszönhetően ennek a megvalósítása nem okozhat nehézséget! És még egy jó tanács: a kompromisszumoknak nincsen helyük ebben a fázisban!

A fővárosban is megoldható mindez?

Természetesen! A műanyag ablak Budapest egyik legkeresettebb terméke, nem véletlenül. A régi házak felújítása során is ez az az alternatíva, ami a legjobb tulajdonságokkal rendelkezik, s ugyanez érvényes akkor is, amikor új otthon születik. A munkafolyamatok, azaz a terepszemle, az előkészületek, a beépítés és az utómunkálatok nem tartanak összességében sokáig. Gyakorlatilag egy normál ingatlan esetében pár óra alatt pont tehető a kivitelezés végére.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 27. 12:16, szombat | PR

Az év felelős foglalkoztatója a Jánosik Kft.

Év felelős foglalkoztatója díjat nyert a Jánosik és Társai Kft. a nagyvállalati kategóriában.

2024. Április 22. 19:37, hétfő | PR

Indul a Nemzeti Faültetés Napja: Legyen Magyarország Európa legzöldebb országa!

2024. április 22-én, a Föld napján indítja útjára a 10 millió Fa országos közössége a Nemzeti Faültetés Napját

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Március 06. 10:17, szerda | PR

K&H: a látvány mindent visz

az iskolások zöme értékelné, ha szakembertől hallana a pénzügyekről