Városlista
2020. március 29, vasárnap - Auguszta, Bertold

Hírek

2013. Június 12. 09:26, szerda | Helyi
Forrás: http://feol.hu/

Hatvanéves születésnap a Vajda János Gimnáziumban

Hatvanéves születésnap a Vajda János Gimnáziumban

Hatvan esztendős alapítását ünnepelte a bicskei Vajda János Gimnázium és negyven éves indulását a Postaforgalmi Szakközépiskola.

A hétvégén óriási születésnapi ünnepséget rendeztek, összefogással, önkéntesek adományaival és részvételével. A gimnáziumban kiállítást rendeztek régi fotókból, relikviákból, évkönvvet adtak ki. A látogatók végigjárhatták az alma mater épületét, megnézhették a sok-sok tablót, amelyek között a legrégebbiek már kordokumentumoknak számítanak.


A Batthyány kastély udvarán 100 pár táncolt palotást, bemutatókat tartottak, s ott állították ki a diákok által üres palackokból készített sárkányt. Előadták a Néma Leventét, amely legendás előadása volt az 50-es években is a gimnáziumnak.

Zsohár Melinda

Ezek érdekelhetnek még

2020. Március 27. 06:00, péntek | Helyi

Tölts több időt a kertedben! - Online minden eszköz beszerezhető hozzá!

Gyönyörű zöld gyepet szeretnél a kertben? Megigazítanád a sövényt? Kivágnál egy-két fát? Tavasszal nagyon sok munkát találunk a kertünkben, melyhez a megfelelő kertigépek elengedhetetlenek.

2020. Március 29. 17:03, vasárnap | Belföld

Bankszövetség: a magyar bankrendszer a koronavírus-járvány idején is stabil

A magyar bankrendszernek magas a tőkeellátottsága, stabilan működik, a járvány korábbi szakaszában a lakosság részéről jelentkező nagyobb készpénzigényt is tudta kezelni

2020. Március 29. 15:33, vasárnap | Belföld

Katonák is segítik a kijárási korlátozás betartását

A rendőrséggel együttműködve a Magyar Honvédség Katonai Rendészeti Központ katonái segítik a koronavírus-járvány miatti kijárási korlátozás betartatását reggel 8 órától - írta a honvedelem.hu szombat este.

2020. Március 29. 14:00, vasárnap | Életmód

A népesség közel egyötöde különösen veszélyeztetett koronavírus szempontjából

A koronavírus-járvány szempontjából különösen veszélyeztetettek az idősebb, 65 éves vagy annál idősebb korosztályba tartozók, akik a lakosság 19,3 százalékát képviselik Magyarországon