Városlista
2020. június 5, péntek - Fatime

Hírek

2012. Április 14. 14:09, szombat | Kék hírek
Forrás: mno.hu / MTI

Hatalmas tűz volt a sertéstelepen

Hatalmas tűz volt a sertéstelepen

Teljesen megsemmisült egy sertéstelep üresen álló állattartó épülete az esti órákban a Törökszentmiklóshoz tartozó Surjány külterületén – közölte a Jász-Nagykun-Szolnok megyei katasztrófavédelmi szóvivő az MTI-vel.

S. Tóth Anikó elmondta: az eddig ismeretlen okból keletkezett tűzhöz kettes, kiemelt riasztást követően Szolnokról és Törökszentmiklósról összesen hat gépjárművel közel kéttucatnyi tűzoltó vonult. A helyszínen dolgozó tűzoltók az MTI tudósítójának elmondták: kiérkezésükkor a nádfedeles épület már teljes terjedelmében lángolt, megsemmisülését nem lehetett megakadályozni. Így a környező istállók és gazdasági épületek hűtése mellett a lángok elfojtása és a tűzfészkek felszámolása a feladatuk.

Az elsődleges információk alapján a tűzben állatok nem pusztultak el, és személyi sérülést sem okoztak a lángok. A kár azonban jelentős, megállapítása jelenleg is folyamatban van – fogalmazott a szóvivő, jelezve hogy március első napja óta ez volt a hétszázadik beavatkozást igénylő szabadtéri tűzeset Jász-Nagykun-Szolnok megyében.

MTI / mno

Ezek érdekelhetnek még

2020. Június 04. 18:08, csütörtök | Kék hírek

Nőket prostitúcióra kényszerítő sarkadi bandát tartóztattak le

Nőket prostitúcióra kényszerítő sarkadi család hét férfi tagjának letartóztatását rendelte el a Békéscsabai Járásbíróság - közölte a Békés Megyei Főügyészség csütörtökön az MTI-vel.

2020. Június 04. 07:16, csütörtök | Kék hírek

Gyorshajtás ittasan, jogosítvány nélkül

A rendőrök eljárást indítottak a felelőtlen járművezetővel szemben.

2020. Június 03. 15:05, szerda | Kék hírek

Vádat emeltek az élettársát meggyilkoló dávodi nő ellen

Minősített emberölés miatt vádat emeltek egy dávodi nő ellen, aki 2019 júliusában egy szemeteszacskóval megfojtotta, majd savval leöntötte az élettársát azért, hogy ne kelljen kiköltöznie a sértett által bérelt házból

2020. Június 02. 12:04, kedd | Kék hírek

Jó pár embert a börtönből is átvert egy csaló

Negyvenöt ember bankkártyaadatait csalta ki egy büntetés-végrehajtási intézetben lévő férfi 2017 áprilisa és júniusa között – tájékoztatta a Győr-Moson-Sopron megyei főügyész kedden az MTI-t.