Városlista
2020. július 13, hétfő - Jenő

Hírek

2012. Március 30. 14:23, péntek | Bulvár
Forrás: Story Online

Hatalmas tartozása van a nincstelenné vált sztárnak

Hatalmas tartozása van a nincstelenné vált sztárnak

Rengeteg pénzzel tartozik volt feleségének a kosárlabdasztár, Dennis Rodman, fizetni azonban nem fog, ugyanis nincs miből.

800 ezer dollár (kb. 175 millió forint) tartásdíjjal tartozik volt feleségének, Michelle-nek a legendás kosárlabdázó és botrányhős, Dennis Rodman, de fizetni nem fog, ugyanis egyszerűen nincs miből. A sportoló exneje még a múlt hónapban fordult bírósághoz az elmaradt összeg miatt, Rodman ügyvédje azonban azt közölte, hogy védence rosszul áll anyagilag, ráadásul beteg is, ezért nem tud fizetni.

A jogász azt is elmondta, hogy a lecsúszott sztártól igazságtalanul nagy összeget követelnek, Michelle Rodman ugyanis kiharcolta, hogy két gyerekük után havi 50 ezer dollárt kapjon. Az 51 éves kosaras már 2010 óta jár a bíróságra azért, hogy csökkentsék a tartásdíjat, amit nem is a jövedelme, hanem Michelle ügyvédjének aránytalan becslése alapján állapítottak meg, de eddig még nem járt sikerrel. Rodmant a napokban újra meghallgatják az ügyben, de ha nem jutnak dűlőre vele, az is előfordulhat, hogy börtönbe kerül.

Ezek érdekelhetnek még

2020. Július 11. 13:38, szombat | Bulvár

Óriási bírságot kapott egy angol labdarúgó

Oli McBurnie, az angol élvonalban szereplő Sheffield United labdarúgócsapatának játékosa ittas vezetésért 28 500 fontos (11,2 milliós forintos) bírságot kapott.

2020. Július 11. 09:08, szombat | Bulvár

Nőtt a világ dollármilliomosainak összesített vagyona tavaly

A világ dollármilliomosainak összesített vagyona tavaly 8,6 százalékkal 74 ezer milliárd dollárra nőtt a Capgemini pénzügyi tanácsadó cég éves jelentése szerint.

2020. Július 10. 14:07, péntek | Bulvár

Vízbe fulladt a hatóságok szerint a Glee - Sztárok leszünk! eltűnt színésze

A hatóságok szerint vízbe fulladhatott Naya Rivera, a Glee - Sztárok leszünk! című tévésorozat 33 éves színésze, aki szerdán tűnt el a Los Angelestől északnyugatra fekvő Piru-tavon, ahol kisfiával csónakázott.

2020. Július 08. 15:02, szerda | Bulvár

Jude Law játssza Hook kapitányt az új Pán Péter-filmben

Jude Law játssza Hook kapitányt a Disney új Pán Péter-filmjében - számolt be róla a The Hollywood Reporter.