Városlista
2024. május 3, péntek - Tímea

Hírek

2013. Június 14. 20:26, péntek | Belföld
Forrás: mno.hu

Hatalmas lett: Bemutatkozott a Galaxy S4 Zoom

Hatalmas lett: Bemutatkozott a Galaxy S4 Zoom

Kiválthatja a kompakt fényképezőnket a Samsung legújabb mobilja, Galaxy S4 Zoom.

Végre valahára hivatalosan is leleplezte a Galaxy S4 sorozat legújabb tagját a Samsung. A régóta pletykált modellről már több alkalommal szivárogtak ki információk, de most végre teljes pompájában is megtekinthetjük az elkészült terméket.

Az S4 Zoom-ba egy 4,3"-es Super AMOLED megjelenítő került, melynek felbontása 960 × 540 pixel. Azért, hogy biztosan ne essen baja, a mérnökök a Gorilla Glass 3-mal védik a külső behatásoktól. A felszín alatt egy kétmagos, 1,5 GHz-en működő processzor található, mellé 1,5 GB RAM került. Kézbe fogva a telefon külső méretei megegyeznek a már ismert Galaxy S4 minivel, de értelemszerűen jóval vastagabb annál. Manapság már alaposan meghökkenti az embert, amikor egy modell adatlapján 15,4 mm-es adatot adnak meg a vastagságra, hiszen mostanság nem ritka, hogy egy készülék fele ilyen vékony. Ám ennek oka van, hiszen a hátlapot elfoglalja a méretes, 10-szeres optikai zoommal rendelkező, 16 megapixel felbontású kamera. A 24 mm-es széleslátószögű objektívvel rendelkező S4 Zoom a sötétben sem érzi magát elveszettnek, hála a hátoldali Xenon vakunak. Természetesen a Samsung nem hagyhatta, hogy egy ilyen fontos modell csak a kamerájával tűnjön ki, tehát kapunk N-es wifit, LTE-t, bluetooth 4.0-át és A GPS-t is. Mindezen funkciók ellenére a telefon akár egy napig is nélkülözni tudja a töltőjét, hiszen a fedél alá egy 2330 mAh-es akkumulátor került; igaz, ha fényképezőként használjuk nyilván csak alig néhány órán át képes működni.

Az S4 család többi tagjához hasonlóan a 208 grammos Zoomban is az Android 4.2 Jelly Bean foglal helyet. A pontos árat és a megjelenési időt egyelőre nem árulta el a Samsung.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 03. 13:47, péntek | Belföld

KSH: a benzin 3,2, a dízel 2,4 százalékkal drágább Magyarországon a régiós átlagnál

Az EU Weekly Oil Bulletin legfrissebb adatai alapján Magyarországon a 95-ös oktánszámú motorbenzin átlagára 639, míg a régiós országokban 619 forint volt.

2024. Május 03. 13:42, péntek | Belföld

46 ezer fát ültettek el eddig az Országfásítási programban

Meghaladja a 46 ezret az Országfásítás programban az elmúlt négy évben elültetett fák száma

2024. Május 03. 06:43, péntek | Belföld

Nagy Márton: Magyarországon minden adott, hogy Kína logisztikai központja legyen

Magyarországnak versenyképessége javítása érdekében szüksége van a kínai kapcsolatokra, a két ország közötti együttműködés erősítésére

2024. Május 03. 06:38, péntek | Belföld

A Balatonnál az új építésű lakások átlagos négyzetméterára a 3,2 millió forintot is elérheti

A Balaton-parton háromszoros az árkülönbség a legolcsóbb és legdrágább települések új építésű projektjei között: