Városlista
2022. május 28, szombat - Emil, Csanád

Hírek

2019. Március 30. 14:28, szombat | Belföld
Forrás: police.hu

Hamis rendszámmal bukott le, de gránátot is találtak nála

Hamis rendszámmal bukott le, de gránátot is találtak nála

Meghamisított rendszám buktatott le egy 24 éves férfit. Az ügyben az Oroszlányi Rendőrkapitányság befejezte a vizsgálatot.

A helyi járőrök Oroszlányon figyeltek fel egy parkoló kocsira 2018. augusztus elsején késő este. A rendőrök megállapították, hogy a járművet korábban kivonták a forgalomból, valamint azt is, hogy az autóra felszerelt rendszám egy másik kocsihoz tartozik. A rendőrök ekkor elindultak, hogy felkutassák a tulajdonost, akit a lakásán meg is találtak. A járőröknek a férfi elmondta, hogy nem rendelkezik vezetői engedéllyel, ennek ellenére közlekedett a forgalomból kivont járművel. A rendőrök R. Dominik lakásán kutattak, mely során az egyik szobában gránátokat, légpuskát és lőszereket találtak. A Készenléti Rendőrség helyszínre kiérkező tűzszerészei megállapították, hogy a gránátok és a puska hatástalanított, a talált lőszerek közül azonban 13 éles.

R. Dominikot a rendőrök előállították az Oroszlányi Rendőrkapitányságra, ahol kábítószergyorstesztet alkalmaztak vele szemben, amely pozitív lett. A 24 éves férfi ellen egyedi azonosító jellel visszaélés bűntette, kábítószer birtoklása vétség és lőfegyverrel vagy lőszerrel visszaélés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a rendőrség.

Az ügyben az Oroszlányi Rendőrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat a Tatabányai Járási Ügyészségnek megküldte.

Ezek érdekelhetnek még

2022. Május 28. 13:07, szombat | Belföld

Megnyílnak a tűzoltóságok gyereknap alkalmából vasárnap

Gyermeknap alkalmából megnyílnak a tűzoltóságok kapui az érdeklődők előtt vasárnap.

2022. Május 28. 08:03, szombat | Belföld

Áprilisban stabilizálódtak a földgázárak

Az orosz-ukrán konfliktus, valamint a háború következményeként hozott szankciós intézkedések hatására kiugró márciusi árak után áprilisban alacsonyabb áringadozások mellett

2022. Május 28. 07:00, szombat | Belföld

Az apa ölhette meg tizenéves lányait Aszódon

A gyanú szerint az apa megölte két tizenéves lányát Aszódon, majd öngyilkosságot kísérelt meg - közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság (PMRFK) pénteken a rendőrség honlapján.

2022. Május 28. 06:00, szombat | Belföld

Forgalmi engedéllyel igazolható a jogosultság a hatósági áras üzemanyagvásárlásra

A Mol arra kéri a vásárlókat, a benzinkutaknál a fizetéskor minden esetben mutassák be a forgalmi engedélyüket, hogy a pénztárnál a hatósági árra tudják módosítani a vásárlás összegét