Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2017. Október 04. 19:29, szerda | Belföld
Forrás: mti

Halálos baleset történt a 21-es főúton

Halálos baleset történt a 21-es főúton

Halálos baleset történt a 21-es főúton Nógrád megyében, amikor két autó összeütközött a csécsei elágazó közelében szerdán; a helyszínre mentőhelikopter is érkezett, de a sérültön már nem tudtak segíteni

- közölte a megyei katasztrófavédelmi igazgatóság szóvivője az MTI-vel. Angyal Eszter elmondta: a roncsba szorult sérültet, az egyik autó vezetőjét a pásztói hivatásos tűzoltók mentették ki feszítő-vágó berendezéssel, de a sofőr olyan súlyosan sérült meg, hogy a helyszínen meghalt.

Nágel Tamás, a megyei rendőr-főkapitányság sajtóreferense arról tájékoztatta az MTI-t, hogy a 21-es főutat a 26-os kilométerszelvénynél teljesen lezárták a helyszínelés és a műszaki mentés miatt, kerülni Pásztó és Szurdokpüspöki felé lehet.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 17:46, csütörtök | Belföld

MÁV: szombattól a második ütemmel folytatódik a tavaszi utómunkálat a győri fővonalon

Szombaton kezdődik a győri vasúti fővonal felújításának második utómunkálati szakasza; a május 9-ig tartó fázisban Bicske és Szárliget között végeznek munkálatokat - közölte a MÁV Zrt. csütörtökön az MTI-vel.

2024. Április 25. 17:45, csütörtök | Belföld

Visszatér a napos, száraz, kora nyárias idő április utolsó hétvégéjére

Visszatér a jellemzően napos, száraz, kora nyárias idő április utolsó hétvégéjén; a hőmérséklet csúcsértéke vasárnap már 25 Celsius-fok körül alakul, de a szél sokfelé lesz élénk -

2024. Április 25. 17:41, csütörtök | Belföld

Gulyás Gergely: a magyar kormány továbbra is békepárti

A magyar kormány továbbra is békepárti, ezen álláspontján az sem változtat, hogy NATO-szövetségesei nagy többsége nem az - mondta a Miniszterelnökséget vezető miniszter csütörtökön Budapesten, a Kormányinfón.