Városlista
2021. február 28, vasárnap - Elemér

Hírek

2017. Március 23. 13:35, csütörtök | Belföld
Forrás: mti

Gyerekre uszította a kutyáját egy nő Hajdúsámsonban

Gyerekre uszította a kutyáját egy nő Hajdúsámsonban

Megharapott egy kisfiút Hajdúsámsonban egy kutya, miután a gazdája kiengedte az utcára, mert zavarta őt a kerékpározó gyerekek hangoskodása - közölte a hajdú-bihari rendőr-főkapitányság sajtószolgálata szerdán.

A közlemény szerint kedden kora délután Hajdúsámsonban egy nő vitatkozott az utcán kerékpározó gyerekekkel, mert szerinte hangosan játszottak. Az asszonyt ezután az udvarában láncon tartott kaukázusi juhász kutyájával kiment az utcára, majd az állatot elengedte a láncról. Az egyik kisfiú elszaladt, de a kutya utolérte, beleharapott a combjába, majd behúzta egy bokorba. A nő ekkor odament és a kutyáját elhúzta a gyerektől.

A könnyebben megsérült kisfiú hazaszaladt, édesapja pedig felhívta a rendőrséget. A rendőrök azonosították a kutya gazdáját, egy 40 éves debreceni nőt. Sz. Sz.-né ellen - aki beismerő vallomást tett - súlyos testi sértés kísérletének megalapozott gyanúja miatt indítottak eljárást.

Fotó: illusztráció

Ezek érdekelhetnek még

2021. Február 28. 07:00, vasárnap | Belföld

Tisztifőorvos: minél előbb ki kell alakítani a lakosság védettségét

Magyarországon ismételten intenzíven felfutó szakaszba került a koronavírus-járvány, ezért az oltások segítségével minél előbb ki kell alakítani a lakosság védettségét - mondta az országos tisztifőorvos szombaton.

2021. Február 28. 06:00, vasárnap | Belföld

Szlávik: mindent meg kell tenni azért, hogy minél többen megkapják legalább az első oltást

Meredeken emelkedik az új koronavírus-fertőzöttek száma és ezzel párhuzamosan nőni fog a kórházba kerülők, sőt az intenzív osztályokon kezeltek száma is

2021. Február 28. 05:00, vasárnap | Belföld

Külön díjazást kapnak azok a háziorvosok, akik hétvégén is oltanak

Külön díjazást kapnak azok a háziorvosi szolgáltatók, amelyeket szabad- vagy munkaszüneti napon járványügyi feladat ellátására köteleztek - olvasható a kormány honlapján szombaton közzétett közleményből.

2021. Február 27. 17:16, szombat | Belföld

Mélypontra kerültek az albérletárak

Bár éves szinten még bő 10 százalékkal csökkent a januári KSH-ingatlan.com lakbérindex, havi szinten már alig változtak a bérleti díjak, ami pedig arra utal, hogy elérhették a mélypontot.