Városlista
2021. február 28, vasárnap - Elemér

Hírek

2013. Május 30. 11:57, csütörtök | Helyi
Forrás: http://bicske.babamama.info

Gyerekprogramok a Bicskedélyen – kedvcsináló előzetes

Gyerekprogramok a Bicskedélyen – kedvcsináló előzetes

Június 8-án Bicskén a gyermekotthonban rendezi meg a Bicske Day-t, a reneszánsz napot. Reggel 10-től éjfélig lesznek programok .

A gyermekotthonban lesz külön rész a kisebbeknek is, ahova szeretettel várnak mindenkit. Lesz a kicsiknek játszóház, gyerekfoglalkozás A kicsiknek való játszóházon kívül lesznek kiállítók és árusok is. Lesznek zenészek és sok-sok más jó program …

Aki királyfinak vagy királylánynak öltözve jön, az kap egy túró rudit vagy csokit.

A szervezők kérik, hogy a 10 órától a CSokonaitól induló felvonulásra is jöjjenek a jelmezesek.

A legkisebbek programjai közül: korona-, pártakészítés, lepkehajtogatás, lehet majd a grillázsos néninél díszíteni, a mozaikos bácsival mozaikot krakni, a varró nénivel varrni. Llesznek ügyességi feladatok: gólyaláb, ugrálóvár stb.

Játékos foglalkoztatók keretében ismerhetik meg a gyerekek a természetvédelem fontosságát, jön a WWF is.

Bemutatót tart a Metzger Antal által vezetett Kempo Egyesület és a Felcsúti Fehér Tigrisek György Kornélyvezetésével. Fellépnek az Apró Talpak Néptánc Csoport és a Szári Csillag Mazsorett Csoport. A BellaArt. és az Érdi Torna Club szintén bemutatójával kápráztat el.

Megcsodálhatjuk Ács Zoltán és Bodai Vera kerámiáit, Lázár Ancsi ötvös munkáit, a Mozaik Design Kft. különleges ajándéktárgyait, a Firen műhely és Horváth Miklósné textil remekeit, a Dia Design és Boros Hajnal ékszerei. Ádán Andi kézműves szappanjaival csábat vásárlásra.

Etyeki gyógynövényes szörpök,krémek,ecetek is érkeznek, Bodor Tibor és családja műhelyéből. Az Édes Kuckó nyalánkságait, Bali Jánosné Éva ínycsiklandó grillázsait is megkóstolhatjuk. De az amatőr szakácsok is lehetőséget kapnak tehetségük megmutatására a főzőverseny keretében.

Ezek érdekelhetnek még

2021. Február 28. 08:10, vasárnap | Kék hírek

Letartóztatta a bíróság a csepeli késes támadót

Letartóztatásba helyezte a nyomozási bíró - nem végleges végzésében - azt a férfit, aki késsel arcon szúrt egy nőt egy csepeli autóbuszon - közölte a Fővárosi Főügyészség szombaton az MTI-vel.

2021. Február 28. 07:00, vasárnap | Belföld

Tisztifőorvos: minél előbb ki kell alakítani a lakosság védettségét

Magyarországon ismételten intenzíven felfutó szakaszba került a koronavírus-járvány, ezért az oltások segítségével minél előbb ki kell alakítani a lakosság védettségét - mondta az országos tisztifőorvos szombaton.

2021. Február 28. 06:00, vasárnap | Belföld

Szlávik: mindent meg kell tenni azért, hogy minél többen megkapják legalább az első oltást

Meredeken emelkedik az új koronavírus-fertőzöttek száma és ezzel párhuzamosan nőni fog a kórházba kerülők, sőt az intenzív osztályokon kezeltek száma is

2021. Február 28. 05:00, vasárnap | Belföld

Külön díjazást kapnak azok a háziorvosok, akik hétvégén is oltanak

Külön díjazást kapnak azok a háziorvosi szolgáltatók, amelyeket szabad- vagy munkaszüneti napon járványügyi feladat ellátására köteleztek - olvasható a kormány honlapján szombaton közzétett közleményből.