Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2018. Július 23. 07:30, hétfő | Belföld
Forrás: mti - fotó:facebook.com/pg/FEZENFesztival

Grammy-díjas világsztár és az egészséges életmód a FEZEN középpontjában

Grammy-díjas világsztár és az egészséges életmód a FEZEN középpontjában

A Grammy-díjas Pitbull, több mint száz fellépő és az egészséges életmódot népszerűsítő programok is várják a közönséget július 25. és 28. között Székesfehérváron a FEZEN-en - közölték a fesztivál szervezői az MTI-vel.

A fesztiválon az amerikai világsztár Pitbull mellett fellép a német Helloween, a brit The Prodigy és az amerikai Mr. Big is, de rajtuk kívül több mint száz fellépő szórakoztatja a közönséget négy napon át.

A zenei műsor mellett az új ReAktiváló programhelyszínen az egészséges életmód és a mozgás áll a középpontban, lesz evezőverseny, spinning, jóga és kötélhúzásban vagy fekvőtámaszban is összemérhetik erejüket a fesztiválozók. Csocsóbajnokságot is szerveznek a fesztiválon, melyet a magyar bajnok székesfehérvári MOL Vidi FC segít, valamint a Magyar Vöröskereszt szervezésében véradásra is lesz lehetőség.

Az egészséges életmód jegében a ReAktiválóban a fesztiválozók laktóz- és gluténmentes ételeket, proteines és cukormentes süteményeket is vásárolhatnak.
Az egyik gyógyszergyártó cég a ReAktiválóban - valamint Ákos pénteki és Pitbull szombati koncertje előtt a nagyszínpadon is - az újraélesztés könnyen elsajátítható, életmentő technikáját ismerteti meg a fesztiválozókkal.

A film és a színház is megjelenik a FEZEN-en: a Gépház moziban babzsákfotelekből légkondicionált teremben nagy klasszikusokat és mai kedvenceket is nézhetnek a fesztiválozók, a Fonó Sátorban pedig a székesfehérvári Szabad Színház előadásában kortárs finn és magyar drámát is láthatnak az érdeklődők.

A Civil Ligetben számos civil szervezettel ismerkedhetnek meg a résztvevők, a kemping mellett a koncertek előtt pedig egyéni és csapatfeladatokban játékos vetélkedőkön mérhetik össze tudásukat a fesztiválozók.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 13:10, kedd | Belföld

Egykori egyetemének ajánlotta fel Nobel-díjának másolatát Karikó Katalin

Egykori alma materének, a Szegedi Tudományegyetemnek (SZTE) ajánlotta fel Nobel-díjának másolatát, valamint az elismeréssel járó összeget Karikó Katalin.

2024. Április 16. 07:54, kedd | Belföld

Megállapodtak a bérekről az Audi Hungaria Zrt.-nél

Megállapodtak a bérekről az Audi Hungaria Zrt.-nél: a tárgyalódelegációk közötti egyhetes együttműködés után a szakszervezet hétfői bizalmi értekezlete elfogadta a mukaadóval közösen kidolgozott ajánlatot.

2024. Április 16. 07:53, kedd | Belföld

Szijjártó Péter büszkeségének adott hangot a demokrácia magyarországi helyzete kapcsán

Amennyiben a magyar lakosság nem lenne elégedett a kormánnyal, akkor nem nyerték volna kétharmados többséggel az utóbbi négy választást - mondta.

2024. Április 16. 07:48, kedd | Belföld

A Fidesz a valaha volt legerősebb EP-kampányra készül

A Fidesz a valaha volt legerősebb európai parlamenti (EP) kampányra készül, mert a június 9-ei választás tétje óriási: háború vagy béke, erről kell dönteni