Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2016. Január 18. 08:03, hétfő | Bulvár
Forrás: MTI

George Miller folytatja a Mad Max-sorozatot

George Miller folytatja a Mad Max-sorozatot

George Miller folytatja a Mad Max-sorozatot, az ausztrál rendező a people.com hétvégén megjelent cikke szerint cáfolta az ellenkező híreket.

A 70 esztendős Miller kijelentette, hogy félreértették egy interjúban elhangzott szavait, és vissza akar térni az ikonikus szériához. Miller forgatókönyvíróként, rendezőként és producerként is jegyzi a tavaly nyáron a mozikba került Mad Max - A harag útja című posztapokaliptikus akciófilmet, a korábbi filmekkel együtt már a negyedik Mad Max-produkciót.

"New Yorkban voltam, a National Board of Review of Motion Pictures (amerikai filmes testület) díjának átadásán, és a vörös szőnyegen nagyon nagy zaj volt, amikor egy újságíró kérdéseket tett fel nekem. Azt mondtam neki, hogy nem egy újabb Mad Max-mozi lesz a következő filmem, de ő úgy értette, hogy nem készítek több Mad Max-filmet" - idézte a portál a rendező magyarázatát.

A Mad Max - A harag útja című filmre világszerte 375 millió dollárért (108 milliárd forintért) váltottak jegyet a nézők. A napokban tíz Oscar-díjra jelölte az amerikai filmakadémia, köztük a legjobb film és a legjobb rendező díjára.

"Ki gondolta volna?" - mondta a jelölésekről. "Nagyon örülök, hogy Margaret (Sixel, a felesége) vágóként szintén Oscar-esélyes" - fűzte hozzá.

Címkék: film, max max, mozi

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára