Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2013. Május 17. 05:00, péntek | Belföld
Forrás: mno.hu

Fotózott az S4 Zoom

Fotózott az S4 Zoom

Egy Samsung-munkatárs Google+ oldaláról került ki egy S4 Zoommal készült fotó.

Régi, ám igaz mondás, hogy ami egyszer felkerül az internetre, az bizony ott is marad örökre. Most egy bangladesi Samsung-munkatárs töltött fel egy képet a Google+ profiljára, ahonnan szemfülesek gyorsan le is mentették, így az illető hiába törölte, már késő volt. Az Exif-adatok alapján az S4 Zoommal készített képen semmi különös nem látható, ám a típusszám alapján mégis elindult egyfajta pletykaözön. A készülék neve ugyanis SM-C101, ami nem illik bele a gyártó által a mobiltelefonoknál használt listába, így rögtön felmerült a gyanú, hogy az S4 jelzés puszta marketing, és a Samsung a Galaxy Camera utódját szeretné bemutatni az S4 Zoom személyében. Ezt a feltevést az is alátámasztja, hogy a kép 24 mm-es, széles látószögű objektívvel készült, ilyen pedig jelenleg egy mobilban sincs.

Akármilyen készülék is legyen az S4 Zoom, igen valószínű, hogy már júniusban bemutatkozik, tehát már csak hetek kérdése, és mindenre fény derül!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 17:46, csütörtök | Belföld

MÁV: szombattól a második ütemmel folytatódik a tavaszi utómunkálat a győri fővonalon

Szombaton kezdődik a győri vasúti fővonal felújításának második utómunkálati szakasza; a május 9-ig tartó fázisban Bicske és Szárliget között végeznek munkálatokat - közölte a MÁV Zrt. csütörtökön az MTI-vel.

2024. Április 25. 17:45, csütörtök | Belföld

Visszatér a napos, száraz, kora nyárias idő április utolsó hétvégéjére

Visszatér a jellemzően napos, száraz, kora nyárias idő április utolsó hétvégéjén; a hőmérséklet csúcsértéke vasárnap már 25 Celsius-fok körül alakul, de a szél sokfelé lesz élénk -

2024. Április 25. 17:41, csütörtök | Belföld

Gulyás Gergely: a magyar kormány továbbra is békepárti

A magyar kormány továbbra is békepárti, ezen álláspontján az sem változtat, hogy NATO-szövetségesei nagy többsége nem az - mondta a Miniszterelnökséget vezető miniszter csütörtökön Budapesten, a Kormányinfón.