Városlista
2021. január 26, kedd - Vanda

Hírek

2013. Május 17. 05:00, péntek | Belföld
Forrás: mno.hu

Fotózott az S4 Zoom

Fotózott az S4 Zoom

Egy Samsung-munkatárs Google+ oldaláról került ki egy S4 Zoommal készült fotó.

Régi, ám igaz mondás, hogy ami egyszer felkerül az internetre, az bizony ott is marad örökre. Most egy bangladesi Samsung-munkatárs töltött fel egy képet a Google+ profiljára, ahonnan szemfülesek gyorsan le is mentették, így az illető hiába törölte, már késő volt. Az Exif-adatok alapján az S4 Zoommal készített képen semmi különös nem látható, ám a típusszám alapján mégis elindult egyfajta pletykaözön. A készülék neve ugyanis SM-C101, ami nem illik bele a gyártó által a mobiltelefonoknál használt listába, így rögtön felmerült a gyanú, hogy az S4 jelzés puszta marketing, és a Samsung a Galaxy Camera utódját szeretné bemutatni az S4 Zoom személyében. Ezt a feltevést az is alátámasztja, hogy a kép 24 mm-es, széles látószögű objektívvel készült, ilyen pedig jelenleg egy mobilban sincs.

Akármilyen készülék is legyen az S4 Zoom, igen valószínű, hogy már júniusban bemutatkozik, tehát már csak hetek kérdése, és mindenre fény derül!

Ezek érdekelhetnek még

2021. Január 26. 15:05, kedd | Belföld

Lassan lezárul az egészségügyi dolgozók oltása

Lassan lezárul az egészségügyi dolgozók kampányszerű oltása, de folytatódik az idősotthonokban élők oltása - mondta az országos tisztifőorvos az operatív törzs keddi online sajtótájékoztatóján.

2021. Január 26. 12:40, kedd | Belföld

Üvegdarabok miatt sajtokat hívnak vissza a forgalomból

A Kőröstej Kft. elővigyázatosságból visszahívja a forgalmazásból egyes Kőrösi sajtkorong elnevezésű termékeit, mert üvegdarab lehet bennük - hívta fel a figyelmet a vállalat kedden.

2021. Január 26. 11:53, kedd | Belföld

Müller Cecília: Csak a tömeges oltásokkal lehet enyhíteni a korlátozásokon

A kormány és az egészségügy arra törekszik, hogy minél több oltóanyagot be tudjanak szerezni, mivel egyértelmű, hogy csak a tömeges oltások megkezdésével lehet enyhíteni a biztonsági előírásokon

2021. Január 26. 11:07, kedd | Belföld

Gyermekpornó és 30 millió forintnyi drog miatt kaptak el egy szudáni nőt - VIDEÓ

Egy szudáni nő mobiltelefonján gyermekpornográf felvételeket, budapesti lakásán több millió forint értékű kábítószert találtak - tette közzé kedd reggel a rendőrsé a police.hu oldalon.