Városlista
2024. május 12, vasárnap - Pongrác

Hírek

2012. Április 18. 15:57, szerda | Helyi
Forrás: Páncsity Ferenc EM Technology Hungary Kft.

Forradalom a föld megmentéséért Bicskei Egészségkiállítás és Vásáron

Forradalom a föld megmentéséért Bicskei Egészségkiállítás  és Vásáron

Amikor leszületünk ebbe a világba, azzal a céllal érkezünk, hogy tanuljunk, tapasztaljunk, szolgáljuk az emberiséget és Istent. Áldottak azok, akik ezt a tényt mielőbb felismerik, és ezáltal nyilvánvalóvá válik életfeladatuk. Szerenc


Korábban a pénzcsinálásnak többféle formájával foglalkoztam, voltam vendéglátós, étterem tulajdonos, cipő kis- és nagykereskedő, ingatlanhasznosító stb.
Mindenütt a minél nagyobb profit elérése volt a cél. Elmondhatom, hogy minden területen sikeresen működtem. Egy bizonyos idő után jött a kiégettség érzése, a

motiváció hiánya, majd elkezdett foglalkoztatni az a gondolat, hogy vajon ennyiről szól az élet? Jöttek különböző impulzusok, az érdeklődésem az ezoterika irányába terelődött. Egy hónapot tartózkodtam Indiában, egy Ashramban, ahol nagyon sok időt töltöttem el meditációval, majd nem sokkal később vegetáriánus lettem és úgy folyamatában jöttek az érzések és lehetőségek, hogy ki tudjak szakadni az eddigi élet megszokott körforgásából , amely a továbblépéshez szükséges.

Életem egyik legnagyobb döntését hoztam meg, akkori vállalkozásaimat kezdtem felszámolni, úgy, hogy akkor még nem tudtam, mit fogok csinálni. A szellemiség értelmében egy magasabb feladatra vágytam. Azt tudom mondani mindenkinek, ha valamire tiszta szívvel vágyódunk, az megadatik. Nyugodt voltam, tudtam, hogy a kellő időben megérkezik a feladat. Ekkor kezdődött azaz időszak , amikor kezdtem ráérezni arra, hogy vezettetés alatt állok, és persze mindenki. De ehhez az kell, hogy a lelkünket nyitogassuk, és az egonkat lehetőség szerint, minél jobban háttérbe szorítani. Azt éreztem, hogy óriási batyu van a hátamon, tele rengeteg élettapasztalattal. Azt gondolom, hogy a legnagyobb tudás a tapasztalásokban rejlik.

Amit hallunk, vagy olvasunk, azt vagy megjegyezzük, vagy elfelejtjük, a másik, meg hogy hiteles kézből származik-e az információ. Amit viszont megtapasztalunk, az a lelkünkben tárolódik mindörökké, még ha nem szeretnénk, akkor is. A vállalkozásaim felszámolása úgy másfél évbe telt, kb félúton megcsillant valami. Egy régi bécsi ismerősöm invitált egy beszélgetésre, akkor még semmit sem sejtve az egészről. Adott nekem egy literes üveg ’lötyit’ , ekkor még úgy neveztem az EM-BIO-t. Napokkal később már el is felejtettem, hogy kaptam valamit, aztán 2 héttel később, egy meditáció alkalmával, jött egy üzenet a spirituális csatornán keresztül. Másnap azonnal kerestem egy nemzetközi ügyvédet, hogy ehhez a japán eredetű effektív mikroorganizmusokból álló készítményhez, hogyan lehetne hozzájutni. Elindult a lavina.


Hosszú, legalább egy éves tortúra volt, amire eljutottam odáig, hogy az illetékes egyik európai vezetővel kapcsolatba kerültem. Menet közben többször is megaláztatásokban volt részem, kétszer azt mondtam magamnak, hogy ebből elég, feladom. Ilyenkor hitetlen módon, látszólag a semmiből, előbukkant egy-egy olyan személy, akikről utólag kiderült, hogy láncszemek volta a folyamatban. Vitt az ár, csak annyi volt a dolgom, hogy hagyjam magam és ne akarjuk az árral szemben úszni. Erről egy külön könyvet tudnék írni, hogy hogyan jutottam el odáig, hogy végül 2005 év elején, megkaptam a magyarországi forgalmazás jogát. Mi ez az anyag?
Effektív mikroorganizmusok egy bizonyos szuszpenziója, melyet EM-BIO márkanéven hoztam forgalomba. 82 különböző fajnak az egyesítése, amelyek a természetben, kivétel nélkül megtalálhatóak pl élesztőgombák, tejsavbaktériumok, fotoszintetizáló baktériumok és ezeken belül különböző fajok. A különlegessége a többi baktérim készítményhez képest, hogy patogénmentes, aeorb és anaerob körülmények között is működik, ökológiai nyelvezeten asztalközösséget alkotnak, azaz szimbiózisban élnek egymással. Közérthetővé téve, úgy fogalmaznám meg a működési elvét, hogy az EM-BIO-t bármilyen élő közegbe tesszük, legyen az talaj, növény, természetes víz, szennyvíz, állati szervezet, emberi szervezet, az anyag hihetetlenül intelligens, felismeri a problémát, és azok a fajok kezdenek el dolgozni, amelyek alkalmasak azok megoldásában, a többi faj pedig mögé áll, s mint segédek, támogatják a megoldást.

A feltaláló itt rávilágít az eszmeiségére, azzal a hivatkozással, hogy az emberiségnek is ezt a példát kellene követnie. Ha van egy közérdeket szolgáló cél, azt támogatni kellene, nem ellene tenni. Köztudott, hogy a baktériumok, az emberi élet előtt már néhány millió éve léteztek. Ebben az értelemben, nagyobb a tapasztalaton alapuló tudásuk, mint az emberé, nem beszélve arról, hogy egészen szélsőséges körülményeket is képesek túlélni, számtalan információ-rezgést képesek tárolni és közvetíteni.


Cirka három évembe telt, mire ezt felismertem. Közben megemlíteném, hogy amit írok, azok a saját megérzéseim és tapasztalataim, melyek öt év alatt történtek. Ebben az időszakban a legnagyobb tanítóm az EM-BIO volt. Persze erre ugyanúgy rá kellett hangolódni, mint egy hallgatónak az egyetemi tanárra. Spirituális létezésem ideje alatt sok-sok tanítóval, médiummal, könyvekkel találkoztam, és mindenkitől tanultam, de amit ez az anyag adott nekem – persze lélek szintjén és rezgéseken keresztül – az így utólag visszanézve döbbenetes.
Amikor elolvastam a Forradalom a Föld megmentéséért c. könyvet, melyet az EM technológia feltalálója írt, azt mondtam magamnak, ha ennek a fele igaz, akkor ez egy csoda. Ezért 2005 novemberében kiutaztam Japánba egy EM világkonferenciára. Az ott látottak és tapasztaltak alapján bizonyosodtam meg arról 100%-ig, hogy mi a feladatom. Néhány példát említve, jártunk egy olyan általános iskolában, ahol a gyerekeknek oktatják az EM lehetséges felhasználási területeit. Egy szennyvíztelepen a kimenő vízből ittam egy pohárral. Igaz, hogy ezt a telepet kb. 10 éve kezelték EM-mel, és ennyi idő alatt ezek a jóindulatú baktériumok annyira kialakították saját életterüket, hogy ilyen mértékben kiszorították a kórokozókat.


A szálloda, ahol tartózkodtunk a feltaláló kutatócsoport mögött működő gazdasági társulás építette. Az összes létező építőanyagot EM-mel kezelték, amellyel egyrészt azt érték el, hogy pl. a beton szilárdsága megtöbbszöröződött, a szigetelő hatása növekedett (erre már nekem is vannak hazai kutatási eredményeim), másrészről, ami a számomra fontosabb, hogy az épületben egy igen magas rezgésszámú tér keletkezett. Itt megemlíteném, hogy az EM egy komoly energiaminőséget, rezgésteret hoz létre. Mivel a belső szervi betegségeinket a tudatunkkal hozzuk létre, valamit nem tudunk megemészteni, nem tudunk elfogadni, esetleg egy rossz élmény tárolódott bennünk, ennek az az okozója, hogy a rezgésszintünk, tudatszintünk továbbképzésre szorulna.


Ha egy EM technológiával létrehozott épületben tartózkodunk, a mi rezgésszintünk szép lassan elkezd emelkedni. Egy emelkedettebb tudatszinten a betegséginket energetikailag nem tudjuk táplálni, ennek következtében a probléma elkezd sorvadozni. Ily módon nem magát a betegséget, hanem az okozóját szüntetjük meg. Magyarul felülemelkedünk a problémán, és nem emésztjük tovább magunkat. Japánban én ezt megéreztem, és már ott eldöntöttem, hogy itthon a technológia ismeretében megépítek egy ilyen épületet. Ezt meg is tettem. Az itt jártakkal együtt megállapítottuk, hogy komoly gyógyító ereje van az épületnek. Kontrollálható mérési eredményem van, hogy az épületben az eletroszmog 0 MHz. A mérést végző cég kétszer végezte el a mérést, mert nem akarták elhinni az eredményt. Ezek nagyszerű dolgok, azonban a legfontosabb számomra az emelkedett energiaminőség. Tehát az építőiparban való felhasználási lehetőségek kiaknázása külön tudományág.


Azonban sokkal fontosabb felhasználási területek a talajkezelés, növénykondicionálás, állattenyésztés, természetes- és szennyvizek kezelése, melyekkel sokat tudunk segíteni a Föld biológiai, ökológiai egyensúlya, a helyére kerüljön.
Mindegyik felhasználási terület egy-egy önálló tudományágat jelent. A dolgok itt a megszokottakhoz képest fordítva működnek. Egyértelműen látható és érezhető, hogy milyen pozitív irányban alakulnak a folyamatok, majd utána kezdjük el kutatni a tudományos magyarázatát. A szakmai berkekben való értékesítéshez így tudunk partnerek lenni. Tehát két síkon működik az ügy. A szakmai igényeket és a kézzel fogható magyarázatot egyetemekkel, laboratóriumokkal és a különböző felhasználási területeken megbízott tudományos kollégák munkájával tápláljuk.

Jómagam a cég tulajdonosi teendői mellett a legfontosabb feladatnak azt tartom, hogy ezt a nagy ügyet megfelelő mederben tartsam. Az EM-BIO terjedésének van egy saját maga által diktált üteme, ezt fontos tiszteletben tartani. Ez nem biznisz. Azok a személyek, akik profitorientált gondolkodásúak, az én közbenjárásom nélkül lemorzsolódnak. Egyetlen dologra kell odafigyelni, hogy minden rendben menjen. A szándékom és a gondolataim mindig tiszták legyenek, és az EM-BIO-t küldetése céljának megfelelő alázattal kell kezelnem. Ez esetben minden segítséget megkapok fentről. Az EM-BIO egy nagyon hiteles eszköz ahhoz, hogy a világ dolgai a jó irányba haladjanak.


A marketing tevékenységünk alapja az, hogy én és a kollegáim úgy rezegjünk, hogy bevonzódjanak a felhasználóink és fogyasztóink. Remélem, nem értik félre, de azt gondolom, hogy aki találkozik az EM-BIO-val, jó úton jár a közös ügy érdekében. Ezen kívül színvonalasan, de nem harsányan igyekszünk minden embert tájékoztatni a maga érdeklődési területén.
E kis ízelítő után azt a megbízást kaptam a kiadótól, hogy az EMÓCIÓ 7.84 nevű, cégem által előállított étrend-kiegészítőről ejtsek néhány szót. Ennek a készítménynek a 94%-a az EM-BIO, amiről eddig írtam. Olyan kiegészítőkkel bővítettük, amelyekkel biológiai és élvezeti érték tekintetében is alkalmassá tettük emberi fogyasztásra.


Miért jó ez a készítmény? Nemrég tudtam meg, hogy egy átlagos emberi test 6-7 kg mikroorganizmust tartalmaz. Egészségi állapotunk egyik lényegi meghatározója a mikroorganizmusok összetételének aránya. Amennyiben EMÓCIÓ-t viszünk a szervezetünkbe, erősítjük, növeljük a jó mikroorganizmusok számát, ezáltal a kórokozók háttérbe szorulnak. Szinte minden betegség mögött bakteriális problémák húzódnak. Amikor beszedjük az antibiotikumot, azok elpusztítják a bacilusokat, de válogatás nélkül a jókat is, melyre a szervezetnek szüksége van, és a rosszakat is egyaránt. Igaz, a probléma tünetei megszűnnek, de egyben legyengül a szervezet, az immunrendszer, ezáltal a védekezőképesség. Növeljük az esélyét annak, hogy megtámadhasson egy újabb kórokozó.

Ezzel ellentétben az EMÓCIÓ nem öl meg semmit, hanem szervezetünkben egy mikrobiális egyensúlyt teremt, melynek hatására ellenállóbbak leszünk. Az engedélyeztetés óta sok-sok visszajelzést kapunk. Egy családban a férjnek alacsony, a feleségnek magas volt a vérnyomása, mindkettőjükét normalizálta. Egy túlsúlyos embernek segített a fogyásban, étvágytalan, vékony személynek a felerősödést támogatta. Harmonizál, egyensúlyt teremt.

Egy cukorbetegnél csökkenteni lehetett az inzulint, és az effajta betegséggel járó tünetek is enyhültek. Merem azt hinni, hogy egy hosszabb folyamatos fogyasztás után akár meg is szűnhet. Azt viszont meg kell említenem,hogy a javulás il gyógyulás időtartama általában hosszabb a gyógyszeres kezelésnél, mellékhatásai azonban nem károsak, hanem egészségnövelők.

Az eddigi tapasztalatok alapján a gyomorégés, a gyomorfájás, emésztési problémák területén jeleztek vissza gyors javulást. Egyszerűen arról van szó, hogy a szervezetünkbe több száz kisebb-nagyobb folyamat zajlik, s mint korábban említettem, az EMÓCIÓ 7.84 az intelligenciájánál fogva ezeket a folyamatokat az egyensúly irányába tereli. Persze ez így megfogalmazva lehet, hogy túl sarkos, de már elkezdtük több területen is a klinikai vizsgálatokat is, hogy a szkeptikusokat is meg tudjuk győzni anatómián alapuló tudományos magyarázattal.


A legértékesebb hatása az EMÓCIÓ-nak a magas rezgéstartománya, mely révén az emberi tudatformálásban hitem szerint komoly dolgokra lehet képes.
Terjedésével kapcsolatban fontos, hogy nem a profitorientált nagykereskedelmi hálózatok útján, hanem cégünktől közvetlenül vagy eszméinket támogató kapcsolatainkon és személyeken keresztül kívánjuk megvalósítani.


Páncsity Ferenc
EM Technology Hungary Kft.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 12. 09:01, vasárnap | Sport

Tour de Hongrie - Eisenkrammer: ilyen sportélményben még nem volt részem magyar körversenyen

Eisenkrammer Károly számára élete legkülönlegesebb sportélményét nyújtja eddig a Tour de Hongrie országúti körverseny.

2024. Május 12. 08:59, vasárnap | Életmód

Kálid Artúr kapta a Szabadtéri Színházak Szövetségének díját

A Szabadtéri Színházak Szövetsége Kálid Artúr színművésznek ítélte oda idén a Gedeon József Amfiteátrum-díjat:

2024. Május 12. 08:59, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai és nyereményei

2024. Május 12. 08:57, vasárnap | Sport

Meglepetésre kikapott Miskolcon a Fradi

A Diósgyőr 2-0-ra legyőzte otthon a bajnok Ferencvárost a labdarúgó OTP Bank Liga 32. fordulójában.