Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2019. Július 06. 07:16, szombat | Belföld
Forrás: mti

Folytatódik az állami ingatlancsomagok elektronikus aukciós értékesítése

Folytatódik az állami ingatlancsomagok elektronikus aukciós értékesítése

A Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt. (MNV) 2019 augusztusáig több ütemben, kiváló befektetési célú ingatlancsomagokat értékesít az Elektronikus Aukciós Rendszerben (EAR) - közölte az MNV az MTI-vel pénteken.

Az MNV a közleményében a pénteken meghirdetett ingatlancsomagok közül felhívta a befektetők figyelmét az ipari tevékenységre alkalmas, 25 hektáros debreceni Faraktár úti ingatlanra, valamint a "Pannónia" csomagban szereplő - telephelyként szolgáló - pusztaszemesi ingatlan-együttesre. Emellett az ingatlanfejlesztők figyelmébe ajánlotta a kiváló elhelyezkedésű, budai ingatlanokat tartalmazó "Profilváltó" csomagot. .

Jelezték: az ingatlancsomagokat a hivatalos EAR felületen tekinthetik meg (e-arveres.mnv.hu) az érdeklődők. Az értékesítés szabályairól és az ingatlanok részletes adatairól az árverési hirdetményben tájékozódhatnak.

A vagyonkezelő egyik korábbi közleménye szerint a 2015 szeptembere óta működtetett online aukciós felület segítségével nyílt meg a lehetőség az állami vagyonelemek elektronikus értékesítésére. A teljes körű transzparenciát biztosító elektronikus aukciós rendszer bárhonnan elérhető, így azon keresztül bárki licitálhat.

Tavaly július 31. óta már a társasági részesedések értékesítése is lehetővé vált, ezzel teljessé lett az állami vagyonelemek online értékesítésének köre.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 12:07, kedd | Belföld

Szijjártó Péter: újabb légijárat indul nyártól Magyarország és Kína között

Újabb légijárat indul Magyarország és Kína között, idén nyártól már egy hatodik kínai nagyváros, Hszian is közvetlenül elérhető lesz Budapestről

2024. Április 23. 12:03, kedd | Belföld

Varga Mihály: az IMF is megerősítette, a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára

Az Európai Bizottság után a Nemzetközi Valutaalap (IMF) is megerősítette: a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára, jövőre az uniós rangsor élmezőnyében lehet

2024. Április 23. 06:54, kedd | Belföld

Faültetési napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet

Április 22-e, a Föld napja alkalmából Nemzeti Faültetési Napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet országos közössége.