Városlista
2024. május 3, péntek - Tímea

Hírek

2014. Október 08. 14:18, szerda | Belföld
Forrás: http://www.borsonline.hu

FIA SZÜLETIK GYURCSÁNY FERENCNEK

FIA SZÜLETIK GYURCSÁNY FERENCNEK

Kisfia születik februárban Gyurcsány Ferencnek. Négy név közül választ a család, egyelőre nincs meg még a favorit.

Gyurcsány Ferenc és felesége, Dobrev Klára februárra várja kisfiuk születését: – Négy-öt név maradt a kalapban, ezek közül választ majd a család – mondta a Borsnak a Demokratikus Koalíció elnöke, de egyelőre egyiket sem szeretné elárulni.

A névválasztásban a legaktívabb Anna lányuk, a végső szót is várhatóan a gyerekek mondják majd ki.

Gyurcsány számos képet tett közzé Facebook-oldalán, amelyen a konyhában, főzés közben látható. Tavaly kiadott egy szakácskönyvet is, ebben részben saját, részben barátai receptjeit közölte. De mit főz állapotos feleségének?

– Klára kifejezetten azt kéri, hogy kalóriaszegény, cukormentes ételeket készítsek. A múlt héten csak egytálételeket főztem – válaszolta Gyurcsány, akiről neje egy korábbi, a HVG.hu-nak adott interjúban megemlítette: gyesre is megy egy kis időre gyermekükkel. Mindez azért szükséges, mert Dobrev Klára a lehető legkevesebbet, legfeljebb két-három hónapot akar távol maradni a munkájától. A politikus neje a részben családi tulajdonban álló Altus Zrt. fejlesztésével foglalkozik.

Gyurcsány valóban kiszáll a politikából és gyesre megy? Hétfőn először úgy festett, inkább a nem lesz a helyes válasz. Gyurcsány ekkor ismertette a Demokratikus Koalíció jövőbeli programjának sarokpontjait, értékelte helyzetét baloldali szövetségeseivel, akik riválisai is, illetve a jobboldal esélyeit. Elemzéséből pedig úgy tűnt: ha 2018-ban megkerülhetetlen tényezővé akar válni, a következő négy évbe nem fog beleférni a gyes.

De ezt csak mi gondoltuk így, Gyurcsány ránk cáfolt: – Elképzelhető, hogy néhány hétig valóban én leszek otthon a kicsivel – mondta a volt kormányfő.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 03. 06:43, péntek | Belföld

Nagy Márton: Magyarországon minden adott, hogy Kína logisztikai központja legyen

Magyarországnak versenyképessége javítása érdekében szüksége van a kínai kapcsolatokra, a két ország közötti együttműködés erősítésére

2024. Május 03. 06:38, péntek | Belföld

A Balatonnál az új építésű lakások átlagos négyzetméterára a 3,2 millió forintot is elérheti

A Balaton-parton háromszoros az árkülönbség a legolcsóbb és legdrágább települések új építésű projektjei között:

2024. Május 02. 15:22, csütörtök | Belföld

EM: áprilisban is termelési csúcsot döntöttek az ipari naperőművek

Újabb rekordot hozott a múlt hónap utolsó napja a nagyobb méretű napelemes rendszerek termelésében - tette közzé az Energiaügyi Minisztérium (EM) a Facebook-oldalán csütörtökön.

2024. Május 02. 15:21, csütörtök | Belföld

NGM: a kormány üdvözli az üzemanyagárak újabb csökkentését

A kormány üdvözli a Mol bejelentését, miszerint szombattól, azaz 2024. május 4-től újabb 4-4 forinttal csökken a benzin és a gázolaj nagykereskedelmi ára.