Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2020. Szeptember 10. 10:34, csütörtök | Bulvár
Forrás: infovárosok

Fésűs Nelly: „Mindenkinek jár a feltöltődés” - VIDEÓVAL, FOTÓKKAL

Fésűs Nelly: „Mindenkinek jár a feltöltődés” - VIDEÓVAL, FOTÓKKAL

Fésűs Nelly és családja imádja Magyarországot. Amikor csak tehetik útra kelnek és újabb és újabb csodákat fedeznek fel belföldön.

„A vírus miatti időszakot nehezen éltük meg. Egy 5 és fél évessel bezárva nem volt mindig fenékig tejfel az élet. No de amint lehetett máris útra keltünk. Jártunk a Balcsin, wellnessezni, túrázni, most pedig fürdeni jöttünk az ország egyik legimpozánsabb fürdőjébe a makói Hagymatikumba”– meséli Nelly.

„A munkánk révén bejártuk már a világot keresztül kasul, mindenhol voltunk, de az utóbbi időben már csak Magyarországon szeretünk lenni. Erre még rátett két lapáttal a Covid, no, pláne nem megyünk külföldre, ha tehetjük, és időnk engedi, elmegyünk pihenni valamelyik belföldi csoda helyre, hiszen Magyarország olyan csodás” – teszi hozzá Vajtó Lajos.

A házaspár választásában mindig két fontos szempont játszik szerepet: könnyen megközelíthető és családbarát hely legyen, hiszen örökmozgó kislányuk boldogsága mindent felülír náluk.

„Szeretjük, ha 1-2 órán belül odaérünk a célhoz, és ha Elza szeme azonnal felcsillan, tudjuk, jól döntöttünk. A Hagymatikumban így történt. Nagy külső-, és belső medencék, játszóház, mini bowling és persze spagetti….kell ennél több egy gyereknek – nevet Lajos.

„Persze nekem is jól esik, ha egy kicsit velem is foglalkoznak. – teszi hozzá az édesanyja, aki részletesen beszámolt legújabb masszázsélményéről - egy olyan masszázst találtam, amiben eddig nem volt még részem, koktél masszázsnak hívják. Felkentek a hátamra egy krémet, majd ráfújtak egy folyadékot, amitől pezsegni kezdett. Végén a felmelegedett testemet jégzsákkal masszírozták, nagyon kellemes volt.”

Persze a családfőnek is járt egy kis énidő. Lajos az élményszaunát választotta, ahol 5 féle illat varázsolta el. A kinn tomboló kánikula ellenére ezek a forró percek nagyon jól estek neki.

Elza Zorkát az élménymedence ejtette rabul, ahonnan csak egy-egy üdítőre lehetett kicsalogatni.

Az élményteli nap végén a család fáradtan, de annál boldogabban összegezte, hogy érdemes volt útra kelni és Makóig utazni.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára