Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2018. Augusztus 22. 09:28, szerda | Belföld
Forrás: mti - fotó: pixabay

Felkészültek a boltok az iskolakezdésre

Felkészültek a boltok az iskolakezdésre

Felkészültek a boltok az iskolakezdésre, az iskolaszerek közül a legfontosabb a jó iskolatáska kiválasztása - olvasható a Magyar Hírlap szerdai számában.

Az augusztus 20. utáni két hétben duplájára vagy akár négyszeresére is emelkedhet az üzletek forgalma. A Pirexnél főszezonnak számít ez az időszak - tájékoztatta a lapot az irodaszereket, taneszközöket, papíráru-írószert forgalmazó cég, hozzátéve, hogy az iskolatáskák vegyesen fogynak, a megfelelő modell kiválasztásánál, különösen a kisebbeknél a mesehősök vonzereje a meghatározó.

Az Interspar áruházaiban is látványosan megnő az iskolai termékek forgalma augusztus elejétől, 20. után pedig megnégyszereződik - közölte a Spar a Magyar Hírlappal. Az iskolakezdés előtti időszakban kibővített választékkal várják a vásárlókat. Az iskolai termékek közül tavaly a legkeresettebbek a füzetek és a füzetborítók voltak. Jelentős igény mutatkozott a rajzeszközök és a rajzpapírok, valamint a tan- és iskolaszerek iránt is.

A Tesco közleménye szerint a legfontosabb a jó iskolatáska kiválasztása: nem elég, hogy a tanszerek beleférjenek, olyan kialakításút érdemes választani, amely óvja a gyerekek hátát.

Címkék: bolt, iskolakezdés

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Belföld

Használtautó-kereskedőt buktattak le az adóellenőrök

Megbukott az adóellenőrzésen az a használtgépjármű-kereskedő, aki nyilvántartásait meghamisítva fiktív kölcsönszerződésekkel fedte el bevételeit.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Belföld

A kormány felszólította az üzemanyag-kereskedőket, hogy áraikat igazítsák a régiós átlaghoz

A kormány felszólítja az üzemanyag-forgalmazókat, hogy áraikat önkéntes alapon igazítsák a régiós átlaghoz, hogy a magyar üzemanyagárak ne szakadjanak el attól - jelentette be a nemzetgazdasági miniszter szerdán.

2024. Április 24. 18:24, szerda | Belföld

IPOSZ konferencia a Digitalizációs Keretmegállapodás megvalósulásáról

Hévízen, az IPOSZ által szervezett konferencián az európai digitális átmenet és a Digitális Keretmegállapodás végrehajtásának fontossága került előtérbe.

2024. Április 24. 14:31, szerda | Belföld

Orbán Viktor: szakmunka és szakmunkás nélkül nincs jövő

Budapest, 2024. április 24., szerda (MTI) - Az elmúlt 15 évben felépítettük a munkaalapú gazdaságot, és ma már mindenki tudja, hogy szakmunka és szakmunkás nélkül nincs jövő