Városlista
2024. május 7, kedd - Gizella

Hírek

2014. Március 19. 05:00, szerda | Belföld
Forrás: OrientPress Hírügynökség

Feljelenti a csaló pályázatírókat a Miniszterelnökség

Feljelenti a csaló pályázatírókat a Miniszterelnökség

A Miniszterelnökség feljelentést tesz csalók ellen, akik pályázatíróknak kiadva magukat jogtalanul ígérnek pályázati pénzeket vállalkozásoknak „regisztrációs díj” ellenében - írja közleményében a Fejlesztéspolitikai Kommunikációért Felelős Helyettes Államtitkárság.

A Pályázati Projektmenedzserek és Tanácsadók Országos Szövetségének (PÁTOSZ) pénteki közleményére reagálva a Miniszterelnökség felhívja minden vállalkozás figyelmét, hogy sem az egykori NFÜ, sem a jogutód Miniszterelnökség és a szaktárcák sem kértek és a jövőben sem kérnek regisztrációs díjat hazai vagy uniós források pályázatai kapcsán.

Több bejelentés érkezett mind a Miniszterelnökséghez, mind a PÁTOSZ-hoz, amelyben vállalkozások jelezték, telefonon kereste meg őket pályázatírónak magát kiadó személy, aki 100-120 ezer forintos „regisztrációs díj” fejében 70-80 százalékos támogatással 500 ezer és 60 millió forint közötti uniós támogatás biztos megnyerését ígérte a cégeknek. A csalók a kedvező lehetőséget azzal indokolják, hogy az intézményrendszer minél előbb ki akarja osztani a Magyarország elleni túlzottdeficit-eljárás megszüntetésével felszabadult forrásokat, amely állításuk szerint március 31. napjáig áll hazánk rendelkezésére.

A Miniszterelnökség felhívja a vállalkozások figyelmét, hogy amennyiben hasonló megkereséssel találkoznak, azt haladéktalanul jelezzék a Miniszterelnökség fejlesztéspolitikai ügyfélszolgálatán (1077 Budapest, Wesselényi u. 20-22. tel: 06 40/638-638, email: palyazat@me.gov.hu).

A Miniszterelnökség ismeretlen tettes ellen feljelentést tesz.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 06. 12:44, hétfő | Belföld

Nagy Márton szerint Magyarország képes meghatározó szereplővé válni az űripar területén

Magyarországot gazdasági ökoszisztémája, infrastruktúrája és szellemi tőkéje egyaránt alkalmassá teszi arra, hogy meghatározó szereplővé váljon az űripar területén

2024. Május 06. 07:49, hétfő | Belföld

Vonat elé hajtott egy kamion Baján

Személyvonat elé hajtott egy kamion hétfő reggel Baja térségében, az 55-ös főút 106-os és 107-es kilométere közötti vasúti átjáróban;

2024. Május 05. 06:00, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai és nyereményei

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 18. héten megtartott ötös lottó és Joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki:

2024. Május 04. 06:00, szombat | Belföld

A Fidesz és a KDNP összes vezető politikusa az országot járja majd a következő hetekben

Megkezdjük a valaha volt legnagyobb, legerősebb európai parlamenti kampány második szakaszát, a Fidesz és a KDNP összes vezető politikusa az országot járja majd a következő hetekben