Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2011. November 09. 14:08, szerda | Kék hírek
Forrás: MTI

Felborult az autójával és meghalt egy csempész Szabolcsban

Felborult az autójával és meghalt egy csempész Szabolcsban

Felborult az autójával és meghalt egy cigarettacsempész Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében - közölte a rendőrség szerdán az MTI-vel.

A baleset kedd este Csaholc és Kisnamény között történt; egy személygépkocsi egy kanyarban az útpadkára sodródott, majd a vízelvezető árok falának és egy fának ütközött - mondta Fedor Rita, nyírségi rendőrségi szóvivő. A főhadnagy tájékoztatása szerint a kocsi vezetője, egy 23 éves fábiánházi lakos kiesett a jármű ablakán, az árokba csapódott és szörnyethalt. A szóvivő hozzátette: a helyszínelést végző rendőrök a kocsiban és annak környékén nagy mennyiségű, csempészésből származó, ukrán zárjegyes cigarettát találtak. A dohányáru mennyiségét és értékét a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) munkatársai még vizsgálják - jegyezte meg Fedor Rita.

Címkék: baleset, csempész, meghalt

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 07:51, kedd | Kék hírek

Drogterjesztői hálózatot számolt fel a rendőrség

Drogterjesztői hálózatot számolt fel egy időben, több összehangolt rajtaütéssel a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI), a Terrorelhárítási Központ (TEK) műveleti egysége és a Pest vármegyei rendőrség

2024. Április 15. 14:14, hétfő | Kék hírek

Pillangókéssel szúrta meg, belehalt - Videó

Vádat emeltek az Erzsébet téri halálos késelés ügyében.

2024. Április 12. 14:19, péntek | Kék hírek

Több mint ezer liter alkoholos italt találtak a pénzügyőrök Nagylaknál

Több mint ezer liter alkoholos italt, valamint cigarettát találtak a pénzügyőrök Nagylaknál egy román furgonban - tájékoztatta Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénteken az MTI-t.