Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2016. December 11. 05:00, vasárnap | Belföld
Forrás: police.hu

Fejszével ölt a győrszemerei férfi

Fejszével ölt a győrszemerei férfi

A Győri Járásbíróság elrendelte az előzetes letartóztatását annak a 37 éves győrszemerei lakosnak, aki a megalapozott gyanú szerint egy fejszével fejbe vágta haragosát.

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság Vizsgálati Osztálya életveszélyt okozó testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást egy 37 éves győrszemerei férfi ellen.

A rendőrségre december 6-án az esti órákban érkezett bejelentés a győrszemerei bűncselekményről. A helyszínre érkező rendőrök megállapították, hogy a gyanúsított előzetes szóváltást követően egy fejszével egy alkalommal fejbe vágta ismerősét. A mentőszolgálat munkatársai kórházba szállították az ütés következtében életveszélyes sérülést szenvedő férfit.

A járőrök a győrszemerei lakost elfogták és előállították a megyei rendőr-főkapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki az ügyben.

A Győri Járásbíróság december 9-én elrendelte a gyanúsított előzetes letartóztatását.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 07:52, szerda | Belföld

A Fidesz-KDNP benyújtotta az újabb gyermekvédelmi törvénycsomagot

A Fidesz-KDNP benyújtotta az újabb gyermekvédelmi törvénycsomagot - jelentette be a Fidesz frakcióvezetője kedden a Facebook-oldalán.

2024. Április 23. 12:07, kedd | Belföld

Szijjártó Péter: újabb légijárat indul nyártól Magyarország és Kína között

Újabb légijárat indul Magyarország és Kína között, idén nyártól már egy hatodik kínai nagyváros, Hszian is közvetlenül elérhető lesz Budapestről