Városlista
2020. október 20, kedd - Vendel

Hírek

2011. November 05. 14:41, szombat | Sport
Forrás: Nemzeti Sport Online

F1: A Ferrarinak még 2012 előtt le kell váltania Massát

F1: A Ferrarinak még 2012 előtt le kell váltania Massát

A 13-szoros F1-es futamgyőztes David Coulthard szerint a Ferrari nem várhat tovább, még a 2012-es idény előtt le kell váltania Felipe Massát.

„Tudom, hogy élő szerződése van, de az F1-ben minden megtörténhet, ez 17 éves pályafutásom során megtanultam – mondta a BBC szakkommentátoraként dolgozó Coulthard a Red Bull birtokában álló osztrák Servus TV-nek. – Kedves fiú, aki a lelkét is kiteszi a legjobb teljesítmény érdekében, de a 2009-es magyarországi balesete óta nem a régi, és a Ferrarinak el kell köszönnie tőle.

„A Ferrari azzal védi, hogy nyomás alatt van, de ez minden pilótára igaz, Sebastian Vettelre is. Massa maga is tudja, hogy a végéhez közeledik a karrierje, ezzel a teljesítménnyel meg vannak számlálva a napjai a Ferrari versenyzőjeként. Biztos vagyok benne, hogy Maranellóban komolyan felvázolják, milyen pilótákat alkalmazhatnak, és a lehető legjobb megoldást választják a következő idényre" – fogalmazott Coulthard.

Német bulvárlapok szerint az sem elképzelhetetlen, hogy Nico Rosberget a Ferrarinak sikerül elcsábítania a Mercedestől, igaz, Fernando Alonso mellett bizonyára Maranellóban nem lenne első számú pilóta.

Ezek érdekelhetnek még

2020. Október 18. 12:01, vasárnap | Sport

Döntő futam - all in

A bajnokság állása sokszor igen szoros, hiszen a pilóták vérprofik, autóik nemzetközi színvonalúak és sokszor csak a szerencse dönt egy-egy csata során.

2020. Október 14. 08:46, szerda | Sport

Szorosabb és izgalmasabb nem nagyon lehetett volna!

Egy végtelenül izgalmas és szoros csatában szorult a 2. helyre a Turán-Bagaméri páros a Vértes Rallye-n.

2020. Október 10. 05:15, szombat | Sport

Közhely, de tényleg célba szeretnénk érni!

Kilenc gyors három különböző szakasz vár Kronome Ákosra és navigátorára a TAXI4 Vértes Ralin.

2020. Október 05. 05:00, hétfő | Sport

Két dobogós hely két technikával

A Gender Racing Team legifjabb versenyzője Gender Tomika lassan már második éve koptatja versenyszerűen a gokart pályákat. Az idei versenyszezonban a különböző Rotax sorozatok Micromax kategóriájában.