Városlista
2024. május 22, szerda - Júlia, Rita

Hírek

2013. Május 24. 16:31, péntek | Bulvár
Forrás: http://www.nlcafe.hu

Ezt a házat vette feleségének a Playboy atyja

Ezt a házat vette feleségének a Playboy atyja

A vagyonát nem örökölheti a 27 éves playmate, de ezzel a házzal is gondoskodik róla a nyolcvanas évei végén járó milliárdos.

Egymilliárd forint értékben vett házat a majdnem 90 éves Hugh Hefner az újdonsült, 27 éves feleségének. A Playboy-birodalom ura januárban vette el Crystal Harris playmate-et hosszú jegyesség után. A törődő feleség nemrég saját készítésű ajándékkal lepte meg Hefnert, aki ezt ezzel a gáláns gesztussal hálálta meg.

A szőkeség valószínűleg egyelőre nem költözik be a luxusházba, amit azért adott neki az idős milliárdos, hogy így a halála után is gondoskodjon róla. A végrendeletébe ugyanis nem került be a harmadik feleség, és házassági szerződést is kötöttek, így a vagyonát nem örökölheti, de életjáradékot azért kap majd. Egy-egy hevesebb hitvesi vita után viszont könnyen átszaladhat majd ide Harris, mivel a ház a Playboy villa szomszédságában áll.

A szerény 550 négyzetméteres, minden elképzelhető luxussal felszerelt otthon két éve épült, és a teraszokról, a hatalmas ablakokból és a medencéből mesés kilátás nyílik Los Angelesre. A házban négy hálószoba és öt fürdőszoba található, és az udvaron egy igazi kis pihenőparadicsomot alakítottak ki. .

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 16. 07:53, csütörtök | Bulvár

Rádióhullámokkal működő fegyverrendszert fejleszt a brit kormány

Rádióhullámokkal működő védelmi fegyverrendszer fejlesztéséről számolt be csütörtökön a brit kormány.

2024. Május 14. 06:00, kedd | Bulvár

Az önkéntes véradás fontosságára hívja fel a figyelmet a Magyar Posta új bélyege

Az önkéntes véradás fontosságára szeretné felhívni a figyelmet a Magyar Posta egy új, alkalmi bélyeg kibocsátásával

2024. Május 13. 09:20, hétfő | Bulvár

Benézett a nappaliba a kamion

Lesodródott a 64-es főútról, átszakította a drótkerítést és a családi ház oldalába csapódott egy rakomány nélküli nyerges vontató múlt héten Enying Fő utcáján.

2024. Május 11. 07:03, szombat | Bulvár

A Magna Carta egyik példányának vitrinjét próbálták összetörni környezetvédelmi aktivisták Londonban

Az angol-brit alkotmányosság ősi jogforrása, a Magna Carta egyik példányának tárolóját próbálták összetörni környezetvédelmi aktivisták pénteken a londoni brit nemzeti könyvtárban.