Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2019. Október 02. 07:06, szerda | Bulvár
Forrás: infovárosok

Ez okozott nehézséget Iszak Esztinek a főiskolán

Ez okozott nehézséget Iszak Esztinek a főiskolán

Izgalmas hónapokat tudhat maga mögött a Miss Balaton 2019 királynője.

A mindössze 20 éves Balogh Eleni idén nyáron még gőzerővel készült a szépségverseny augusztusi fináléjára, ám ezután sem pihenhetett sokat, hiszen szeptembertől már az egyetem várta. Az Elenire váró izgalmas időszak előcsalta a főiskolás emlékeket Iszak Esztiből is, aki évközben tanácsadóként segíti a verseny résztvevőit, ám ezúttal tanulással kapcsolatban osztott meg hasznos tippeket és azt is elárulta mi okozott neki nehézséget ezekben az években.

Balogh Eleni augusztusban nyerte el a Miss Balaton 2019 koronáját, így szeptemberben igazi királynőként léphetett be először az egyetemre. Bár a fiatal lány évek óta dolgozik a szépségiparban, mégis egy egészen más területen kezdte el tanulmányait. „Furcsa módon már gyerekként elvarázsoltak a reklámok. Imádtam nézni a színes kisfilmeket és ez később sem változott, igaz, idővel már nem gyerekszemmel néztem, sokkal inkább érdekelt az üzenetük és kíváncsian figyeltem, hogy milyen hatással vannak az emberekre. Éppen ezért számomra nem volt kérdés, hogy marketing szakon tanuljak tovább, és szeretném, ha később ezen a területen is dolgozhatnék” – árulta Eleni, aki az egyetem mellett modellkedik, így az is előfordul, hogy két óra között egy-egy fotózással tölti idejét.

A zsúfolt főiskolás évek Iszak Eszti számára sem ismeretlenek, hiszen, Elenihez hasonlóan többek között ő is modellkedett a tanulmányai mellett. „A gólyatábort követően már úton voltam Kínában, mivel pár hónapig ott dolgoztam, mint modell és csak a vizsgaidőszakra jöttem haza. De a későbbiekben sem unatkoztam a suli mellett, hiszen azzal párhuzamosan dolgoztam a VIVA TV-nél is és még rengeteg más dolgot csináltam, szóval nem volt egyszerű időszak, rengeteget kellett zsonglőrködni az idővel, de semmit sem csinálnék másként. Egyedül azt sajnálom, hogy nem tudtam minden előadáson részt venni, mert szerintem úgy sokkal könnyebb és gyorsabb az anyagot megtanulni, ha azt előtte már jól elmagyarázták” – emlékezett vissza Iszak Eszti, aki diplomáját PR-marketing szakon szerezte.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára