Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2012. Február 02. 12:35, csütörtök | Belföld
Forrás: mno.hu/MTI

Ez a Beatle is csillagot kap

Ez a Beatle is csillagot kap

A Beatles tagjai közül utolsóként végre Paul McCartney is csillagot kap a hollywoodi Hírességek Sétányán.

A szervezők közlése szerint az ex-Beatle csillagát jövő csütörtökön, február 9-én avatják fel a Hollywood szívében található híres sétányon. Paul McCartney a 2460. csillagot mondhatja magáénak, amely a Hollywood Boulevard és a Vine Street sarkán, a Capitol Records történelmi épülete előtt kap helyet. Ott található egyébként a Beatles másik három tagjának, Ringo Starrnak, John Lennonnak és George Harrisonnak a csillaga is.

A 14-szeres Grammy-díjas zenész másnap is a reflektorfényben áll majd: jövő pénteken a MusiCares Alapítvány Az év embere kitüntetést adományozza Paul McCartney-nak humanitárius tevékenységéért.

A jövő vasárnapi Grammy-díjkiosztón pedig újabb szobrocskával gyarapodhat az idén júniusban 70. születésnapját ünneplő brit zenész: a tavaly újra kiadott, eredetileg 1973-ban megjelent, Band On The Run című lemezét a legjobb történelmi album kategóriában jelölték az elismerésre. Paul McCartney legújabb albuma, a Kisses On The Bottom a napokban jelenik meg.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 12:07, kedd | Belföld

Szijjártó Péter: újabb légijárat indul nyártól Magyarország és Kína között

Újabb légijárat indul Magyarország és Kína között, idén nyártól már egy hatodik kínai nagyváros, Hszian is közvetlenül elérhető lesz Budapestről

2024. Április 23. 12:03, kedd | Belföld

Varga Mihály: az IMF is megerősítette, a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára

Az Európai Bizottság után a Nemzetközi Valutaalap (IMF) is megerősítette: a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára, jövőre az uniós rangsor élmezőnyében lehet

2024. Április 23. 06:54, kedd | Belföld

Faültetési napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet

Április 22-e, a Föld napja alkalmából Nemzeti Faültetési Napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet országos közössége.