Városlista
2020. március 29, vasárnap - Auguszta, Bertold

Hírek

2013. Június 22. 15:46, szombat | Helyi
Forrás: http://www.bicske.hu/

Évadindulás a Színházbarátok Körénél

Évadindulás a Színházbarátok Körénél

Örömmel tájékoztatjuk, hogy a BEMKK Petőfi Művelődési Központjának színházbuszos programja közkívánatra a következő évadban a székesfehérvári Vörösmarty Színházban folytatódik.

A 2013/2014-as színházi évadra szeretettel várjuk Ön és ismerősei jelentkezését a „Kodolányi János bérlet” öt előadásos sorozatára.

Szeretnénk röviden bemutatni az új évad repertoárját, hogy Ön is meggyőződhessen arról, hogy érdemes bérletet váltani.

Rideg Sándor
INDUL A BAKTERHÁZ (komédia)

William Shakespeare
LEAR KIRÁLY (tragédia)

Mark Twain- Döme Zsolt- Szurdi Miklós
KOLDUS ÉS KIRÁLYFI (musical)

George Bernard Shaw- Alan Jay Lerner
Frederick Loewe MY FAIR LADY (musical)

Mihail Bulgakov
A MESTER ÉS MARGARITA (álomkép)

A tervezett előadások keddenként 19 órakor kezdődnek. Buszunk a Művelődési Központ elől indul 17.15 órakor és ide is ér vissza a késő esti órákban.
A bérletek ára:
Felnőtt bérlet ára 12.000 Ft, nyugdíjas bérlet ára 9.500 Ft, diák bérlet ára 8.800Ft, melynek árát 2013. június 30-ig a Művelődési Központban lehet befizetni.
Buszköltség: 8.000 Ft /5 út

Reméljük, hogy az új helyszínnel és az új előadásokkal felkeltettük az érdeklődését. A Színházbarátok köre továbbra is szeretettel várja és hívja a csatlakozni kívánókat a 2013/2014 es évadra. A székesfehérvári Vörösmarty Színház programjai igazán kellemes kikapcsolódást ígérnek a Színházat kedvelők számára.
Bővebb felvilágosítást a Művelődési Központban Szarkáné Ildikónál kérhetnek a 22 350 604-es telefonszámon, vagy jelentkezni a Művelődési Központ információs pultjánál lehet az intézmény nyitvatartási idejében.

Élményekben, kultúrában gazdag szép nyarat kívánunk minden kedves vendégünknek!

Ezek érdekelhetnek még

2020. Március 27. 06:00, péntek | Helyi

Tölts több időt a kertedben! - Online minden eszköz beszerezhető hozzá!

Gyönyörű zöld gyepet szeretnél a kertben? Megigazítanád a sövényt? Kivágnál egy-két fát? Tavasszal nagyon sok munkát találunk a kertünkben, melyhez a megfelelő kertigépek elengedhetetlenek.

2020. Március 29. 17:03, vasárnap | Belföld

Bankszövetség: a magyar bankrendszer a koronavírus-járvány idején is stabil

A magyar bankrendszernek magas a tőkeellátottsága, stabilan működik, a járvány korábbi szakaszában a lakosság részéről jelentkező nagyobb készpénzigényt is tudta kezelni

2020. Március 29. 15:33, vasárnap | Belföld

Katonák is segítik a kijárási korlátozás betartását

A rendőrséggel együttműködve a Magyar Honvédség Katonai Rendészeti Központ katonái segítik a koronavírus-járvány miatti kijárási korlátozás betartatását reggel 8 órától - írta a honvedelem.hu szombat este.

2020. Március 29. 14:00, vasárnap | Életmód

A népesség közel egyötöde különösen veszélyeztetett koronavírus szempontjából

A koronavírus-járvány szempontjából különösen veszélyeztetettek az idősebb, 65 éves vagy annál idősebb korosztályba tartozók, akik a lakosság 19,3 százalékát képviselik Magyarországon