Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2013. Június 22. 15:46, szombat | Helyi
Forrás: http://www.bicske.hu/

Évadindulás a Színházbarátok Körénél

Évadindulás a Színházbarátok Körénél

Örömmel tájékoztatjuk, hogy a BEMKK Petőfi Művelődési Központjának színházbuszos programja közkívánatra a következő évadban a székesfehérvári Vörösmarty Színházban folytatódik.

A 2013/2014-as színházi évadra szeretettel várjuk Ön és ismerősei jelentkezését a „Kodolányi János bérlet” öt előadásos sorozatára.

Szeretnénk röviden bemutatni az új évad repertoárját, hogy Ön is meggyőződhessen arról, hogy érdemes bérletet váltani.

Rideg Sándor
INDUL A BAKTERHÁZ (komédia)

William Shakespeare
LEAR KIRÁLY (tragédia)

Mark Twain- Döme Zsolt- Szurdi Miklós
KOLDUS ÉS KIRÁLYFI (musical)

George Bernard Shaw- Alan Jay Lerner
Frederick Loewe MY FAIR LADY (musical)

Mihail Bulgakov
A MESTER ÉS MARGARITA (álomkép)

A tervezett előadások keddenként 19 órakor kezdődnek. Buszunk a Művelődési Központ elől indul 17.15 órakor és ide is ér vissza a késő esti órákban.
A bérletek ára:
Felnőtt bérlet ára 12.000 Ft, nyugdíjas bérlet ára 9.500 Ft, diák bérlet ára 8.800Ft, melynek árát 2013. június 30-ig a Művelődési Központban lehet befizetni.
Buszköltség: 8.000 Ft /5 út

Reméljük, hogy az új helyszínnel és az új előadásokkal felkeltettük az érdeklődését. A Színházbarátok köre továbbra is szeretettel várja és hívja a csatlakozni kívánókat a 2013/2014 es évadra. A székesfehérvári Vörösmarty Színház programjai igazán kellemes kikapcsolódást ígérnek a Színházat kedvelők számára.
Bővebb felvilágosítást a Művelődési Központban Szarkáné Ildikónál kérhetnek a 22 350 604-es telefonszámon, vagy jelentkezni a Művelődési Központ információs pultjánál lehet az intézmény nyitvatartási idejében.

Élményekben, kultúrában gazdag szép nyarat kívánunk minden kedves vendégünknek!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 18:24, szerda | Belföld

IPOSZ konferencia a Digitalizációs Keretmegállapodás megvalósulásáról

Hévízen, az IPOSZ által szervezett konferencián az európai digitális átmenet és a Digitális Keretmegállapodás végrehajtásának fontossága került előtérbe.

2024. Április 24. 14:31, szerda | Belföld

Orbán Viktor: szakmunka és szakmunkás nélkül nincs jövő

Budapest, 2024. április 24., szerda (MTI) - Az elmúlt 15 évben felépítettük a munkaalapú gazdaságot, és ma már mindenki tudja, hogy szakmunka és szakmunkás nélkül nincs jövő

2024. Április 24. 14:30, szerda | Sport

Veszélyben a feljutás, a Győr azonnali hatállyal menesztette Kuznyecov Szergejt

A labdarúgó Merkantil Bank Ligában harmadik helyen álló ETO FC Győr azonnali hatállyal szerződést bontott Kuznyecov Szergej vezetőedzővel.

2024. Április 24. 14:29, szerda | Külföld

Kínában tárgyal Szijjártó Péter

A világ súlyos biztonsági kihívásokkal néz szembe, immár több mint két éve tombol az ukrajnai háború, ezért fontos lenne felerősíteni azok hangját, akik a mielőbbi béke pártján állnak