Városlista
2020. október 21, szerda - Orsolya

Hírek

2011. November 25. 14:31, péntek | Sport
Forrás: mno.hu/MTI

Európába szerződik a kétszeres aranygyűrűs Lakers-kosaras

Európába szerződik a kétszeres aranygyűrűs Lakers-kosaras

A török Besiktashoz szerződhet Lamar Odom, a Los Angeles Lakers sztárja. A megegyezés azért jöhet létre, mert bérvita miatt szünetel az NBA idei szezonja.

Az NTV Spor nevű tv-csatorna úgy tudja, hogy a játékos már megegyezett az isztambuli klubbal, és már csak az utolsó részletek tisztázása van hátra a szerződéskötés előtt. A megállapodás rögzíteni fogja, hogy amennyiben beindul a játék az NBA-ben, Odom azonnal visszatérhet a tengerentúlra.

Az NBA-ben 21 hete tart a bérvita, eredetileg november elején kezdődött volna az idény, de december 15-ig biztosan nem lesznek meccsek. Eddig több mint háromszáz találkozót töröltek. A klubtulajdonosok és a játékosok közötti tárgyalások a múlt héten megszakadtak, most szerdán aztán ismét megkezdték az egyeztetéseket a felek.

A világbajnok, kétszeres NBA-győztes Odomot az előző szezonban a legjobb hatodik embernek választották az NBA-ben, ő az első a Lakers történetében, aki kiérdemelte az év csereemberének járó díjat.

Ezek érdekelhetnek még

2020. Október 18. 12:01, vasárnap | Sport

Döntő futam - all in

A bajnokság állása sokszor igen szoros, hiszen a pilóták vérprofik, autóik nemzetközi színvonalúak és sokszor csak a szerencse dönt egy-egy csata során.

2020. Október 14. 08:46, szerda | Sport

Szorosabb és izgalmasabb nem nagyon lehetett volna!

Egy végtelenül izgalmas és szoros csatában szorult a 2. helyre a Turán-Bagaméri páros a Vértes Rallye-n.

2020. Október 10. 05:15, szombat | Sport

Közhely, de tényleg célba szeretnénk érni!

Kilenc gyors három különböző szakasz vár Kronome Ákosra és navigátorára a TAXI4 Vértes Ralin.

2020. Október 05. 05:00, hétfő | Sport

Két dobogós hely két technikával

A Gender Racing Team legifjabb versenyzője Gender Tomika lassan már második éve koptatja versenyszerűen a gokart pályákat. Az idei versenyszezonban a különböző Rotax sorozatok Micromax kategóriájában.