Városlista
2021. április 15, csütörtök - Tas, Anasztázia

Hírek

2011. November 14. 14:04, hétfő | Kék hírek
Forrás: mno.hu/MTI

Eszméletlen felnőtt és mérges gáz a családi házban

Eszméletlen felnőtt és mérges gáz a családi házban

Egy felnőttet és egy gyermeket szállítottak kórházba megfigyelésre abból a veresegyházi családi házból, amelyben szén-monoxid került a levegőbe hétfőn – tájékoztatott a mentők sajtóügyeletese.

A gyermeket a fővárosi Heim Pál, a felnőttet, egy férfit az Erzsébet-kórházba vitték mérgezés gyanújával, állapotuk kielégítő – mondta Valics Dezső.

Hétfő reggel a Pest megyei katasztrófavédelem igazgatóhelyettese közölte az MTI-vel, hogy szén-monoxid-mérgezés történt egy veresegyházi családi házban. Szabó János hozzátette: a mérges gáz valószínűleg a helytelenül bekötött kazánból került a levegőbe.

Ezek érdekelhetnek még

2021. Április 15. 14:04, csütörtök | Kék hírek

Lőfegyvert és lőszereket foglaltak le Nógrád megyében

Lőfegyvert és lőszereket foglaltak le a rendőrök a Nógrád megyei Ecsegen egy 56 éves férfi lakásán, az ügyben büntetőeljárás indult - közölte a megyei rendőr-főkapitányság sajtóreferense csütörtökön az MTI-vel.

2021. Április 15. 08:00, csütörtök | Kék hírek

Késsel próbáltak kirabolni egy pénzszállítót Kőbányán

Késsel próbáltak kirabolni egy pénzszállítót szerdán egy kőbányai bevásárlóközpontban - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon.

2021. Április 14. 11:14, szerda | Kék hírek

Késsel követelte a taxis telefonját és pénzét

Késsel fenyegette meg, majd pénzt és mobiltelefont követelt a taxistól.

2021. Április 13. 09:13, kedd | Kék hírek

Nemzetközi együttműködéssel fogtak el két keresett bűnözőt külföldön

Nemzetközi együttműködéssel fogtak el a rendőrök egy Magyarországon emberöléssel gyanúsított izraeli állampolgárt Izraelben és egy magyar körözési listán szereplő, rablásért elítélt nőt Ausztriában