Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2013. Október 06. 11:30, vasárnap | Bulvár
Forrás: Új Ász Online

Érdekel, hogyan nézheted meg, kik látogatták a Facebook profilod?

Érdekel, hogyan nézheted meg, kik látogatták a Facebook profilod?

No, hát bizony az sokakat érdekelne, de egyelőre sajnos a válasz: SEHOGYAN SEM!

Hogyan tudhatom meg, hogy ki nézte meg a Facebook profilom? Ez az egyike azon kérdéseknek, amelyet minden bizonnyal már te is többször feltettél magadnak, elvégre mindenki tudni szeretné ki nézte meg Facebook adatlapját.

A Fast Company magazin egyik közösségi médiára szakosodott szakértője megadja a titokzatos választ erre a kérdésre.

Több százszor is megnézheted kolléganőt, a kedvelt lány/fiú adatlapját, anélkül, hogy erre ő is rájönne. Az adott személy sosem fogja megtudni, hogy kíváncsiságot táplálsz iránta. A dolog hátulütője, hogy soha nem tudhatod ki nézi meg a profilod a világ legnagyobb közösségi hálóján, nyilatkozta Anjali Mullanym a Fast Company szakértője.

Ha a hi5-on mindez lehetséges volt, a Facebook ezeket az adatokat bizalmasabban kezelni. Noha jelentek meg olyan alkalmazások, amelyek ezzel az üzenettel próbálnak átverni, mindez csak kamu. A felhasználok egyszerűen nem férhetnek hozzá ezekhez az adatokhoz.

A Facebook egyik alkalmazottja is megerősítette ezeket az információkat. Keith Adams szerint azok a barátok, akik megjelennek a profilodnál nem azért kerülnek oda, mert sokat nézik a profilod.

A Facebook megmutatja neked a keresőmezőben, azokat a személyeket, amelyekkel a legtöbbet kommunikálsz.

Szóval emberek ne dőljetek be a “Ki nézte meg a Facebook profilom” és hasonló nevű alkalmazásoknak, mert a Facebook egyelőre nem teszi hozzáférhetővé ezeket az adatokat.

Címkék: Facebook, színes

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.