Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2013. Március 30. 05:00, szombat | Sport
Forrás: MTI

Erdei másfél kilóval könnyebb ellenfelénél

Erdei másfél kilóval könnyebb ellenfelénél

Erdei Zsolt korábbi félnehéz- és cirkálósúlyú profi ökölvívó világbajnok több mint másfél kilóval könnyebbnek bizonyult szombati ellenfelénél, az orosz Gyenyisz Gracsovnál a pénteki mérlegelésen.

A hivatásosok között veretlen magyar bokszoló 77,7 kilogrammot, míg Gracsov 79,3 kilogrammot nyomott a monte-carlói központi Casino épületében megtartott hivatalos eseményen.
"Elégedett vagyok a súlyommal, ennyire kalkuláltam. Edzettem, szálkásodtam, már jó ideje nincs gondom a kilókkal, mert fegyelmezetten ettem az elmúlt kilenc hétben, és ennek nyilván megvan az eredménye - mondta Erdei a menedzsmentje által elküldött beszámoló szerint. - Az ellenfelem nem is annyival magasabb, mint elsőre gondoltam, csak egy fél fejjel. Jó formában és gyorsnak érzem magam, nem vettem észre, hogy az ütőerőm csökkent volna, de ez kiderül majd szombat este. Én úgy érzem, mindent kihoztam ebből a felkészülésből, amit csak lehetett".
A "Monte-Carlo millió dolláros szupernégyes" elnevezésű bokszgála első fordulójában várhatóan 21 óra után lép majd kötelek közé a csaknem kétéves kihagyás után visszatérő Erdei; meccsét a Sport 1 élőben közvetíti. A négyes torna másik mérkőzésén a dominikai Edwin Rodríguez találkozik a hozzá hasonlóan veretlen argentin Ezequiel Osvaldo Madernával. A két meccs győztese július 13-án küzd meg egymással, az egymillió dolláros díjon pedig 60-40 százalékos arányban osztoznak.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 29. 17:22, hétfő | Sport

Ultrabalaton - Rekordok várhatók a 211 km-es versenyen

Több mint huszonötezren vesznek részt Magyarország legnépesebb tömegsport rendezvényén, a 18. alkalommal sorra kerülő NN Ultrabalatonon, amelyet csütörtöktől vasárnapig rendeznek meg balatonfüredi versenyközponttal.

2024. Április 29. 06:00, hétfő | Sport

Hat pontra faragta hátrányát a Kisvárda

Az utolsó előtti Kisvárda meglepetésre legyőzte vasárnap a második helyért harcoló, vendég Fehérvárt az NB1-ben, ezzel hat pontra faragta hátrányát a tizedik, már bennmaradó helyen álló Újpesttel szemben.

2024. Április 28. 09:02, vasárnap | Sport

Diósgyőri döntetlenjével a Kecskemét is biztos bennmaradó

A Diósgyőr gól nélküli döntetlent játszott a vendég Kecskeméttel a labdarúgó OTP Bank Liga 30. fordulójának szombati játéknapján.

2024. Április 28. 08:58, vasárnap | Sport

Női kézilabda BL - Egygólos hátrányban a Ferencváros a negyeddöntőben

A legutóbb ezüstérmes Ferencváros házigazdaként 26-25-re kikapott az elmúlt kiírásban negyedik helyezett dán Esbjergtől a női kézilabda Bajnokok Ligája negyeddöntőjének első mérkőzésén, szombaton.