Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2011. Március 22. 05:48, kedd | Helyi
Forrás: www.meggyesek.hu

ÉRD: Szemszorzás, avagy hogy lesz négy szemből hat ÉrdTV módra?

ÉRD: Szemszorzás, avagy hogy lesz négy szemből hat ÉrdTV módra?

Mozgóképes érdi médiumunk kitett magáért a "négyszemközt" rovatában.(2011.03.11.adás) Nem engedte az ellenzéki képviselőt egyedül műsorba, pedig van két szeme, talán éppen ezért!

A szemmel való felszorzás úgy esett, hogy Jakab Béla jelentkezett a tévé illetékeseinél, azzal a naiv gondolattal, hogy szeretné véleményét a költségvetéssel kapcsolatosan kifejteni. Igen választ kapott, amin meg is lepődött. Kis idő elteltével visszahívták, hogy porszem került a gépezetbe ezt Segesdinek hívják (alpolgármester, Érd) Vagyis szemmel láthatóan a négyszemközt rovat csak Segesdivel együtt működik, bármennyi szeme is van egy ellenzékinek Érden. Ezt lehet nevezni szemtelenségnek. Jakabunk szemezgetett egy kicsit a gondolattal, végigfutott benne szép szemek száma, sokallta egy kicsit, de mivel mondták, hogy ez felsőbb utasításra történik, beadta két szemét a hatba.

Így esett a szemnövekedés vagyis a négyszemköztben három szereplő volt. Mindig híres volt a pénzünkön fenntartott helyi média arról, hogy független a kiegyensúlyozottságtól, a pártatlanságtól is. Most a rugalmasságát ismertük meg.
Segesdinek egy célja volt, akadályozni az ellenzéki véleménykifejtést. Beszélt, beszélt majdnem tényleg kétszemközt önmagával .Bár Jakab Bélának volt egy kis ideje az érdi adósságállomány mérhetetlen növekedését szemérmesen megemlíteni, de Segesdi elvágta a gordiuszi csomót, amit az ellenzék kötözget. Mondása szállóige lett azóta a városban: a hitel nem adósság!
Szépen gyarapodik alpolgármesterünk aranyköpéseinek száma, korábban csak simán leadócsalózta az érdi népet, majd lazán lenyilatkozta a sajtónak, hogy az ellenzék is megszavazta az adórendeletet, majd mozgó emberek megszámolási nehézségeivel mentegette magát.
Azután ismeretterjesztésbe kezdett, mely szerint kis butuska a Jakab, mert azt hitte, hogy az önkormányzat tud Tescot vagy ilyesmit építeni Érden. (aki nyolc évig volt a Pénzügyi Bizottság elnöke)
Segesdi ha nem tud valamivel kezdeni valamit, akkor mellébeszél.Például: Jakab által nagyon hiányolt elszámolás megtörtént szerinte. Szép feladatot adott nekünk. Azóta is 10 ember keresi a költségvetési sorokban azt, amit említett, mármint az elköltött 13,5 milliárd mire ment el? Tudtuk ugyan, hogy nincs sehol az elszámolás, de a kedvéért kerestük, mert ha valaki a hatszemben a szemét sem rebbenti, akkor megadjuk a tiszteletet. Le a kalappal! Sőt még az elkótyavetyélt pénzek két rendbeli beismerését is letagadta, mit neki a Közgyűlési határozat vagy egyéb közgyűlési irat erről. Itt most bemutatjuk újra. Így most már nyugodtan nevezhetjük műsorát stílusosan szemen szedettnek.
Az elköltött 400 milliós tanácsadói díj, a közbeszereztetés kikerülésével horrorisztikus tervezések, túlszámlázások is csak két szemnek tűntek fel. Így lesz a hitel hiteltelen.
Ez volt a a szemszorzás, várjuk, hogy majd a polgármesteri négyszemköztbe is meghívnak majd egy-egy ellenzékit!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 12:07, kedd | Belföld

Szijjártó Péter: újabb légijárat indul nyártól Magyarország és Kína között

Újabb légijárat indul Magyarország és Kína között, idén nyártól már egy hatodik kínai nagyváros, Hszian is közvetlenül elérhető lesz Budapestről

2024. Április 23. 12:03, kedd | Belföld

Varga Mihály: az IMF is megerősítette, a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára

Az Európai Bizottság után a Nemzetközi Valutaalap (IMF) is megerősítette: a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára, jövőre az uniós rangsor élmezőnyében lehet

2024. Április 23. 06:54, kedd | Belföld

Faültetési napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet

Április 22-e, a Föld napja alkalmából Nemzeti Faültetési Napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet országos közössége.