Városlista
2020. április 9, csütörtök - Erhard

Hírek

2011. Február 17. 04:39, csütörtök | Helyi
Forrás: www.meggyesek.hu

ÉRD Segesdi szerint adócsaló a nép

ÉRD Segesdi szerint adócsaló a nép

Az írás értelmezése szerint a 24 000 telektulajdonoson el kell gondolkodni, mert csak 100 vallott be 30 milliónál értékesebb ingatlant.

Segesdi szerint adócsaló a nép

"...Az alpolgármester elmondta, valóban sokan reklamálnak levélben, illetve személyesen, miután az érdi képviselő-testület módosította az építményadó kiszámításának módját. A változás lényege: az eddigi ön-értékbecslést egy ellenőrizhető, a lakóingatlan hasznos alapterületéből kiinduló számítás váltja fel. Segesdi János szerint sokan szándékosan alulbecsülték ingatlanjuk értékét, amit jól mutat, hogy a családonként fizetett éves átlag adó 13800 forint volt. Egy "bevallottan" 30 milliót érő ház után is csupán évi 30-40 ezer forintot kellett fizetni, ám nem túl sokan értékelték ennyire ingatlanjukat, és mindössze száz tulajdonos nyilatkozott úgy, hogy 30 millió forintnál értékesebb lakásban él, ami legalábbis elgondolkodtató – jegyezte meg az alpolgármester."

Az írás értelmezése szerint a 24 000 telektulajdonoson el kell gondolkodni, mert csak 100 vallott be 30 milliónál értékesebb ingatlant.

Ezek érdekelhetnek még

2020. Április 03. 05:00, péntek | Helyi

Tölts több időt a kertedben! - Online minden eszköz beszerezhető hozzá!

Gyönyörű zöld gyepet szeretnél a kertben? Megigazítanád a sövényt? Kivágnál egy-két fát? Tavasszal nagyon sok munkát találunk a kertünkben, melyhez a megfelelő kertigépek elengedhetetlenek.

2020. Április 08. 20:10, szerda | Belföld

A járvány idején is segít a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat

A koronavírus-járvány ideje alatt is segít a rászoruló gyerekeknek a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat.

2020. Április 08. 18:17, szerda | Belföld

Arcon köhögtek és koronavírussal fenyegettek várakozókat Szombathelyen

Szándékosan arcul köhögte és koronavírus-fertőzéssel fenyegette az embereket egy szombathelyi patika előtt két férfi, ezért garázdaság szabálysértése miatt pénzbírságra ítélte őket a Szombathelyi Járásbíróság

2020. Április 08. 18:07, szerda | Bulvár

Nick Cave jövőre pótolja idén elmaradó budapesti koncertjét

Jövőre pótolja Nick Cave és zenekara, a Bad Seeds a koronavírus-járvány miatt idén június 2-án elmaradó magyarországi koncertjét.